Bikini’s voor grote borsten (grote cupmaat)

Bikini’s voor grote borsten (grote cupmaat)

Yes! Het bikiniseizoen gaat beginnen en het liefst begin je nu al de mooiste modellen in te slaan. Een groot deel van de vrouwen heeft dan ook een behoorlijke tot grote boezem. En, ook zij willen een bikini vinden die perfect bij hun lichaam past. Heb jij ook een 'flink bos hout voor de deur'? Dan weet je vast dat er een aantal punten zijn waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar bikini's voor grote borsten. 

Ondersteuning voor grote cupmaten

Bij vrouwen met grote borsten is ondersteuning eigenlijk het meest belangrijk wanneer je naar een mooie, nieuwe bikini zoekt. Een veelvoorkomend probleem bij de grote cupmaat is namelijk het krijgen of hebben van rugpijn wanneer je items aanschaft die te weinig ondersteuning bieden.

En ja, om nu als een houten hark aan het zwembad of op het strand te liggen, is nu ook niet echt waar je op gehoopt had...

Geeft het model waar jij je zinnen op hebt gezet geen steun? Probeer dan het liefst voor een ander item te gaan, hoe mooi de bikini ook mag zijn. Maar, welke modellen zijn dán geschikt voor een grote boezem?

Halterbikini

De halterbikini zul je snel kunnen herkennen aan de 'driehoekige vorm'. In plaats van een sluiting op de rug wordt de halterbikini in de nek gesloten; zogezegd loopt er een piramide-vormige band in verticale stand over de borsten.

In tegenstelling tot de bandeau blijft het middelste gedeelte van de buste veelal geheel vrij van stof. En, hoe strakker je de top vastknoopt, hoe meer de boezem omhoog gedrukt zal worden; de halterbikini kan van 'nature' dus een push-up gehalte hebben.

Beugelbikini

De eerste bikini die voor de grote buste geschikt is, komt neer op de beugelbikini. Hierbij beschikken de cups over een beugel die weer zorgt voor extra stevigheid rond de bikinitop.

Deze stevigheid zorgt ervoor dat je boezem meer ondersteuning krijgt én de kans daardoor groot is dat je geen last van rugpijn zult krijgen. De koordjes kunnen hierbij zowel smal als breed zijn.

Ook hierbij geldt: hoe breder het koordje, hoe meer ondersteuning je zult krijgen.

Bikini's met grote cupmaat: kleuren & prints

Egale kleuren, colorblock motieven, etnische dessins, streepjes, een tropische print of juist een vintage thema: bij de bikini's voor een grote buste kom je werkelijk van alles tegen waardoor je een tal van keuzes zult hebben.

Wil je een item naar de trends van dit jaar? Denk dan eens aan een pasteltint of een model met gehaakte details, zoals de luchtige 'Bohemian' stijl.

Bikini's voor grote borsten: outfits

Om je look stijlvol te combineren, kun je denken aan een luchtig jurkje, eveneens in gehaakte vorm, of een cover-up met een print. Maak de outfit af met een slippertje of bijvoorbeeld een sleehak. En ja, nu alleen nog die mooie bikini vinden...

 

Redactie

Redactie

Top