Over ons

Welkom op Dresscode.nl

Met Dresscode.nl willen wij mensen informeren, inspireren en laten zien hoe het hoort. Maar je kunt hier ook terecht voor alles over fashion, vintage stijlgidsen, seizoenstrends en het shoppen van de laatste trends.

Hoe het begon

In 2014 begon Dresscode.nl als informatieve site op het gebied van dresscodes en kledingadvies. Het viel ons op dat er veel gelegenheden zijn waar een dresscode gevraagd wordt of een kledingvoorschrift belangrijk is. Mensen hebben soms geen idee welke outfit ze moeten kiezen als er een uitnodiging op de mat valt met daarin een bepaalde dresscode.

Ook zijn er veel niet alledaagse momenten, zoals een bruiloft of begrafenis, waarop veel mensen wel wat kledingadvies kunnen gebruiken. Er zijn tenslotte al genoeg dingen waar je je op zo’n dag druk over kunt maken. We hebben daarom geprobeerd de meest voorkomende dresscodes en gelegenheden op een informatieve manier in beeld te brengen.

Shop

Sinds 2017 heeft Dresscode.nl ook een shop waar we het assortiment van alle bekende webshops vergelijken en filteren. Hierdoor zie je direct waar je jouw product het voordeligste kan kopen en bijv. in welke winkel een bepaalde maat nog wel beschikbaar is. De ultieme fashion vergelijkingssite dus!

Ons team

Wat begon met een idee voor een informatieve site is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een team van 5 personen die er dagelijks aan werken om de site nog sneller, mooier, gebruiksvriendelijker en informatiever te maken. Of het nou informatie over een dresscode, een trend of de juiste prijs van een kledingstuk is, de vraag van de bezoeker beantwoorden staat nog altijd voorop! Een vraag over een dresscode of heb je kledingadvies nodig? Stuur dan gerust een mailtje naar: [email protected]

Over ons
Top