Stijlgidsen

Zakelijke kleding

Vrouwen hebben qua zakelijke kleding over het algemeen meer keuze dan mannen. Dit betekent echter niet dat felgekleurde kleding met drukke dessins het goed doen op de werkvloer. Hou het rustig en beschaafd voor een professionele uitstraling.

Heeft kleding invloed op je carrière? Hierover valt te twisten. Toch kan het geen kwaad je even te verdiepen in de kledingvoorschriften van een bedrijf. Ook bij bedrijfsuitjes is het goed om na te gaan welke kleding gewenst is.

In de huidige tijd van globalisatie en internationalisering zou je denken dat zakelijke kleding internationaal min of meer is gelijkgetrokken. Toch is dit niet helemaal waar en zijn er een aantal regels die zeker goed van pas kunnen komen bij een bezoek aan het buitenland.

Zakelijke herenkleding

Zakelijke herenkleding

De zakelijke kleding die je draagt is voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe anderen jou inschatten. Een eerste indruk is snel gemaakt en het dragen van de juiste kleding is dus belangrijk.
Bekijk stijlgids
Overhemden

Overhemden

Iedere man zou een overhemd in de kast moeten hebben. Zowel voor casual als zakelijke aangelegenheden. Lees er hier alles over.
Bekijk stijlgids
Kokerjurken

Kokerjurken

Soms mag je outfit net iets meer zijn dan een broek en een blouse; iets vrouwelijker. Een perfecte optie is dan de populaire kokerjurk.
Bekijk stijlgids
Zakelijke jurken

Zakelijke jurken

Zakelijke jurken zijn een must voor iedere vrouw. Ze zorgen voor een verzorgde, nette en vrouwelijke uitstraling. Lees alles over deze musthave!
Bekijk stijlgids
Pumps

Pumps

Voor veel vrouwen is de pump het favoriete item binnen hun schoenencollectie. Lees hier waar je op moet letten tijdens het shoppen...
Bekijk stijlgids
Coltruien

Coltruien

De coltrui is de ideale trui voor mannen. Hij staat chique, casual, hip of zakelijk en hij is heerlijk warm. Bekijk de trends hier...
Bekijk stijlgids
Kokerrokken

Kokerrokken

Kokerrokken en hakken gaan nog steeds erg goed samen. Het is eenvoudig om een mooie outfit samen te stellen met dit kleding stuk...
Bekijk stijlgids
Veterschoenen

Veterschoenen

De klassieke veterschoenen
Veterschoenen zijn echte klassiekers. Ga voor nette leren schoenen, casual suède of de chique lak. Deze schoen is voor iedere dag...
Bekijk stijlgids
Colberts

Colberts

Colberts zijn er in vele soorten en modellen, diverse stoffen en zelfs prints. Lees hier alle trends en ins en outs voor het dragen van colberts.
Bekijk stijlgids
Top