Zakelijke kleding

Zakelijke kleding dames

Zakelijke kleding Een professionele uitstraling op kantoor is belangrijk. Het ene kantoor hanteert een strengere en formelere dresscode dan de ander. Toch is het van belang je altijd netjes en verzorgd te kleden op het werk. Dit voor als er klanten langs komen, om je op de juiste
Lees verder

Zakelijke herenkleding

Zakelijke kledingDe zakelijke kleding die je draagt is voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe anderen jou inschatten. Een eerste indruk is snel gemaakt en het dragen van verkeerde kleding ervoor zorgen dat mensen een verkeerd beeld van je krijgen en je een verkeerde eerste indruk maakt. In de zakelijke
Lees verder

Zakelijke kleding voor vrouwen

Vrouwen hebben qua zakelijke kleding over het algemeen meer keuze dan mannen. Dit betekent echter niet dat felgekleurde kleding met aparte designs het standaard goed doen op de werkvloer.

Zakelijke kleding voor mannen

Heeft kleding invloed op je carriere? Hierover valt te twisten, sinds niet elke bedrijf tegenwoordig strenge dresscodes hanteert. Toch kan het nooit kwaad om je te verdiepen in de voorschriften op je werkvloer, maar ook bijvoorbeeld bij bedrijfsuitjes.

Zakelijke dresscodes in het buitenland

In de huidige tijd van globalisatie en internationalisering zou je denken dat de kledij in de zakenwereld internationaal min of meer is gelijkgetrokken. Toch is dit niet helemaal waar, en zijn er een aantal regels die zeker goed van pas kunnen komen bij een bezoek aan het buitenland.

Top