Zakelijke kleding

Zakelijke kleding

In de zakelijke wereld gelden er soms bepaalde dresscodes. Ontdek alles over zakelijke kleding voor vrouwen, zakelijke kleding voor mannen en zakelijke dresscodes in het buitenland.

Zakelijke dameskleding

Een professionele uitstraling op kantoor is belangrijk. Het ene kantoor hanteert een strengere en formelere dresscode dan de ander. Lees hier de tips...

Zakelijke herenkleding

De zakelijke kleding die je draagt is voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe anderen jou inschatten. Een eerste indruk is snel gemaakt en het dragen van de juiste kleding is dus belangrijk.

Overhemden

Iedere man zou een overhemd in de kast moeten hebben. Zowel voor casual als zakelijke aangelegenheden. Lees er hier alles over.

Kokerjurk

Soms mag je outfit net iets meer zijn dan een broek en een blouse; iets vrouwelijker. Een perfecte optie is dan de populaire kokerjurk.

Zakelijke jurken

Zakelijke jurken zijn een must voor iedere vrouw. Ze zorgen voor een verzorgde, nette en vrouwelijke uitstraling. Lees alles over deze musthave!

Pumps

Voor veel vrouwen is de pump het favoriete item binnen hun schoenencollectie. Lees hier waar je op moet letten tijdens het shoppen...

Coltruien

De coltrui is de ideale trui voor mannen. Hij staat chique, casual, hip of zakelijk en hij is heerlijk warm. Bekijk de trends hier...

Kokerrokken

Kokerrokken en hakken gaan nog steeds erg goed samen. Het is eenvoudig om een mooie outfit samen te stellen met dit kleding stuk...

Veterschoenen

De klassieke veterschoenen
Veterschoenen zijn echte klassiekers. Ga voor nette leren schoenen, casual suède of de chique lak. Deze schoen is voor iedere dag...

Colberts

Colberts zijn er in vele soorten en modellen, diverse stoffen en zelfs prints. Lees hier alle trends en ins en outs voor het dragen van colberts.

Zakelijke kleding voor vrouwen

Vrouwen hebben qua zakelijke kleding over het algemeen meer keuze dan mannen. Dit betekent echter niet dat felgekleurde kleding met aparte designs het standaard goed doen op de werkvloer.

Zakelijke kleding voor mannen

Heeft kleding invloed op je carriere? Hierover valt te twisten, sinds niet elke bedrijf tegenwoordig strenge dresscodes hanteert. Toch kan het nooit kwaad om je te verdiepen in de voorschriften op je werkvloer, maar ook bijvoorbeeld bij bedrijfsuitjes.

Zakelijke dresscodes in het buitenland

In de huidige tijd van globalisatie en internationalisering zou je denken dat de kledij in de zakenwereld internationaal min of meer is gelijkgetrokken. Toch is dit niet helemaal waar, en zijn er een aantal regels die zeker goed van pas kunnen komen bij een bezoek aan het buitenland.

Top