Lingerie

Lingerie

Lingerie draag je niet alleen omdat het mooie is. Lingerie heeft ook een functie. Het kan corrigerend en ondersteunend zijn en bij veel kledingstukken is het belangrijk dat je er het juiste ondergoed onder draagt. 

Shop lingerie

BH’s

Het belangrijkste is dat lingerie jóu energie geeft; dat je met een fijn gevoel voor de spiegel kunt staan, bekijk hier de laatste lingerie trends...

Zó vind je de juiste BH-maat

Ondanks de vele soorten en maten, wordt met regelmaat tóch de verkeerde BH gekocht. Hoe vind je nu het juiste exemplaar? Je leest het hier...

Lingerie en kant, hoe was je dat?

Hoe kun je kwetsbare stoffen het beste reinigen, zodat je lingerie zo lang mogelijk mooi blijft? Lees hier de tips, do's en don'ts...

Panty’s

De winter is ook wel het seizoen van de panty's. We hebben vaak verschillende feestjes met leuke dresscodes: gala, cocktail, chique, sexy noem het maar op en je zal een panty nodig hebben. 

Zoals er zoveel lichaamstypes zijn, zo zijn er ook oneindig veel soorten en maten lingerie. Voor ieder wat wils zou je dus eigenlijk kunnen zeggen. We snappen dat je in het enorme ondergoed aanbod wat er is wellicht niet meer weet waar je moet beginnen. We proberen je hier een eindje op weg te helpen.

Lingerie keuze

Voordat je nieuwe lingerie gaat aanschaffen is het belangrijk om te bepalen waar je het ondergoed voor gaat gebruiken. Is het voor onder dat nieuwe strapless zomerjurkje, ben je opzoek naar een nieuwe sport bh. of heb je voor hét feest van het jaar een prachtig jurkje gekocht waar je een setje onder zoekt? Want alles valt of staat met het dragen van de juiste lingerie!

Advies vragen

Als je het lastig vindt om zelf de juiste bh te vinden laat je dan goed adviseren. In speciaalzaken doen ze de hele dag niets anders en weten ze jou op de juiste manier te adviseren en helpen met het vinden van het perfecte ondergoed.

De juiste maat

Wat nog het meeste mis gaat bij de aanschaf van nieuwe lingerie, is het kopen van de juiste maat. En als je niet de juiste maat aanschaft, dan zit ondergoed nooit echt lekker en mooi. Ook hier geldt: laat je goed adviseren as je er zelf niet uitkomt.

En ben je wat onzeker over dat ene vet rolletje? Kies gerust voor een corrigerend hemdje of broekje. Vindt je dat je borsten te groot zijn, ga voor een minimizer. Vindt je ze juist te klein, kies dan voor een bh met vulling.

Niemand hoeft toch te weten wat jij onder die te gekke outfit aan hebt?!

Top