Stijlgidsen

Lingerie

Zoals er zoveel lichaamstypes zijn, zo zijn er ook oneindig veel soorten en maten lingerie. Voor ieder wat wils zou je kunnen zeggen. We snappen dat je in het enorme ondergoed aanbod wellicht niet meer weet waar je moet beginnen.

Voordat je nieuwe lingerie gaat aanschaffen is het belangrijk om te bepalen waar je het ondergoed voor gaat gebruiken. Is het voor onder dat nieuwe strapless zomerjurkje of ben je opzoek naar een nieuwe sport BH. Of heb je voor een feest een prachtig jurkje gekocht waar je een setje onder zoekt? Want alles valt of staat met het dragen van de juiste lingerie!

Lingerie draag je niet alleen omdat het mooi is. Lingerie heeft ook een functie; het kan corrigerend en ondersteunend zijn en bij veel kledingstukken is het belangrijk dat je er het juiste ondergoed onder draagt.

Shop lingerie

BH’s

BH’s

Het belangrijkste is dat lingerie jóu energie geeft; dat je met een fijn gevoel voor de spiegel kunt staan, bekijk hier de laatste lingerie trends...
Bekijk stijlgids
Kanten lingerie

Kanten lingerie

Hoe kun je kwetsbare stoffen het beste reinigen, zodat je lingerie zo lang mogelijk mooi blijft? Lees hier de tips, do's en don'ts...
Bekijk bericht
Bruidslingerie

Bruidslingerie

De perfecte jurk? De lingerie er onder is minstens zo belangrijk! Lees hier waar je op moet letten bij het aanschaffen van de juiste bruidslingerie...
Bekijk bericht
Zwangerschapslingerie

Zwangerschapslingerie

Nog even wachten en dan is het zover: je gaat bevallen. Je lichaam vraagt nu om zoveel mogelijk steun: lang leve zwangerschapslingerie! Lees verder.
Bekijk bericht
Panty’s

Panty’s

De winter is ook wel het seizoen van de panty's. We hebben vaak verschillende feestjes met leuke dresscodes: gala, cocktail, chique, sexy noem het maar op en je zal een panty nodig hebben. 
Bekijk stijlgids

De juiste maat

Wat nog het meeste mis gaat bij de aanschaf van lingerie, is het kopen van de juiste maat. Als je niet de juiste maat aanschaft, dan zit ondergoed nooit echt lekker en mooi. Als je het lastig vindt om zelf de perfecte BH te vinden laat je dan goed adviseren. In speciaalzaken doen ze de hele dag niets anders en weten ze jou goed te adviseren en helpen met het vinden van het beste ondergoed.

Ben je wat onzeker over dat ene vet rolletje? Kies dan voor een corrigerend hemdje of broekje. Vindt je dat je borsten te groot zijn, ga voor een minimizer. Vind je ze juist te klein, kies dan voor een BH met vulling. Niemand hoeft toch te weten wat jij onder die te gekke outfit aan hebt?!

Top