Kostuum / Pak

Kostuum / Pak

Het dragen van een pak is een belangrijke manier om jezelf te onderscheiden. Of je nou een sollicitatiegesprek, of een receptie hebt. Met een mooi pak steel jij de show!

Je eerste pak kopen: hoe doe je dat?

Elke man bereikt het punt dat hij er aan moet geloven: een pak kopen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Waar moet je beginnen, waar let je op en hoe zit dat met al die ongeschreven regels?!
Lees verder

De stropdas

De stropdas is hèt zakelijke accessoire. Maar hoe kies je de juiste stropdas voor de gelegenheid? Je leest het hier.
Lees verder

Stropdas knopen

1. De eenvoudige knoop De eenvoudige knoop is de grote klassieker van de stropdasknopen. Deze knoop wordt verreweg het meest toegepast vanwege de eenvoudige methode en het past bij het merendeel van de dassen en bij bijna alle boorden. Het past perfect bij mannen van gemiddelde lengte of lange mannen.
Lees verder

De smoking

Op een uitnodiging voor een gala of bruiloft komen regelmatig de termen Black Tie, Cravate Noir of Avondkleding voor. Voor heren simpel: de smoking.
Lees verder

Welke past bij jouw lichaamsbouw?

Het pak Het pak is een mannelijke, zakelijke en chique outfit die tot op de dag van vandaag nog vaak gedragen wordt. Een goed pak geeft een man de uitstraling van dominantie en zelfverzekerdheid. Daarnaast geeft het een bepaalde status. Zo associëren we het pak vaak met
Lees verder

Overhemden

Iedere man zou een overhemd in de kast moeten hebben. Zowel voor casual als zakelijke aangelegenheden...
Lees verder

Dat zakelijke kleding nog steeds een belangrijk onderdeel is van je garderobe is begrijpelijk. Zakelijke kleding is bij veel bedrijven namelijk verplichte kost. Zonder zakelijke kleding, geen representatieve uitstraling.

Hoe kleedt je je dan? Draag je graag een driedelig pak? Of heb je liever een sportief colbert? Misschien draag je liever alleen een nette broek met een overhemd?

Op deze pagina's vind je alle informatie over zakelijke herenmode, zie je alle trends voor het jaar 2018 en geven we adviezen en tips die van belang zijn bij het kopen van jouw zakelijke outfit.

Top