Kostuum / Pak

Kostuum / Pak

Het dragen van een pak is een belangrijke manier om jezelf te onderscheiden. Of je nou een sollicitatiegesprek, of een receptie hebt. Met een mooi pak steel jij de show!

Overhemden

Iedere man zou een overhemd in de kast moeten hebben. Zowel voor casual als zakelijke aangelegenheden. Lees er hier alles over.
Lees verder

Colberts

Colberts zijn er in vele soorten en modellen, diverse stoffen en zelfs prints. Lees hier alle trends en ins en outs voor het dragen van colberts.
Lees verder

De smoking

Op een uitnodiging voor een gala of bruiloft komen regelmatig de termen Black Tie, Cravate Noir of Avondkleding voor. Voor heren simpel: de smoking.
Lees verder

De stropdas

De stropdas is hèt zakelijke accessoire. Maar hoe kies je de juiste stropdas voor de gelegenheid? Je leest het hier.
Lees verder

Manchetknopen

Manchetknopen zijn losse knopen die gebruikt worden bij overhemden die aan de mouwen geen vaste knoop hebben, maar slechts twee knoopsgaten.
Lees verder

De vlinderdas strikken

Evenals de klassieke das treft men de vlinderdas, ook wel beau tie, in alle kleuren en in alle motieven aan. Uiteraard bij Black Tie. Lees hier hoe je he strikt!
Lees verder

Stropdas strikken

Je stropdas strikken kan op verschillende manieren. Sommige knopen zijn zelfs verplicht bij bepaalde dresscodes. Hier vind je de meest voorkomende knopen.
Lees verder

Dat zakelijke kleding nog steeds een belangrijk onderdeel is van je garderobe is begrijpelijk. Zakelijke kleding is bij veel bedrijven namelijk verplichte kost. Zonder zakelijke kleding, geen representatieve uitstraling.

Hoe kleedt je je dan? Draag je graag een driedelig pak? Of heb je liever een sportief colbert? Misschien draag je liever alleen een nette broek met een overhemd?

Op deze pagina's vind je alle informatie over zakelijke herenmode, zie je alle trends voor het jaar 2018 en geven we adviezen en tips die van belang zijn bij het kopen van jouw zakelijke outfit.

Top