Kostuum / Pak

Kostuum / Pak

Het geheim achter een perfect pak

Iedere man heeft minstens één pak in zijn kast hangen. Omdat elke man het verdient om ten minste één perfect zittend pak in zijn kast te hebben hangen, hebben we een checklist opgesteld met de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een pak.

Het kopen van je eerste pak

Elke man bereikt een punt in zijn leven dat hij er aan moet geloven: je moet een pak kopen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Double breasted pak

Het double breasted jasje beleeft momenteel een heropleving binnen de modewereld. Wat zijn de voor- en nadelen van het dragen van een double breasted pak?

Stropdas knopen

Een stropdas kun je op vele manieren knopen. Iedere stropdasknoop heeft een eigen stijl. Wil jij weten hoe je je stropdas op al deze manieren moet knopen? Bekijk hier dan voor elke stropdasknoop het stappenplan.

De vlinderknoop (Beau Tie)

Evenals de klassieke das treft men de vlinderdas in alle kleuren en in alle motieven aan. Over het algemeen in het zwart, draagt men de vlinderknoop op een zwarte smoking en op een wit overhemd met liggende boord.

Manchetknopen

Manchetknopen zijn knopen die gebruikt worden bij mannenoverhemden die aan de mouwen slecht een knoopgat hebben. Manchetknopen komen in alle soorten en maten.

 

 

Top