Feestdagen

Feestdagen

Galajurken

Heb jij een feestje waarbij men vraagt dat de dames een galajurk dragen? Hier bekijk je de beste tips voor het vinden van de perfecte galajurk.
Lees verder

De smoking

Op een uitnodiging voor een gala of bruiloft komen regelmatig de termen Black Tie, Cravate Noir of Avondkleding voor. Voor heren simpel: de smoking.
Lees verder

Kersttruien

Je kan er tegenwoordig niet omheen, de foute kersttrui is terug! Dit jaar zijn de ontwerpen hilarischer dan ooit. Bekijk de kersttruien van dit jaar.
Lees verder

Feestjurken

Veel vrouwen vinden het leuk om af en toe een feestjurk aan te trekken. Meestal worden ze gedragen, op een bijzonder moment. Lees hier de trends...
Lees verder

Cocktailjurk

Een cocktailjurk is dé jurk om er feestelijk uit te zien! Hij is kan hip, klassiek, chique of sexy. Shop hier de mooiste jurkjes...
Lees verder

Panty’s

De winter is ook wel het seizoen van de panty's. We hebben vaak verschillende feestjes met leuke dresscodes: gala, cocktail, chique, sexy noem het maar op en je zal een panty nodig hebben.
Lees verder

Dames outfit voor de feestdagen

Wat Dresscode betreft is december de leukste maand van het jaar. Er komen zoveel verschillende dresscodes voorbij. Het is echt DE maand dat je je op kledinggebied helemaal mag uitleven.
Lees verder

Heren outfit voor de feestdagen

Tips voor de feestdagen En om je er sowieso goed uit te laten zien tijdens de feestdagen, hebben we hier enkele tips voor je zodat je zeker weet dat jouw dresscode dit jaar klopt. Durf! In Nederland hebben we helaas op modegebied vaak het motto:' doe maar normaal dan doe
Lees verder
Top