Badmode 2019

Badmode 2019

Tegenwoordig is badmode een belangrijk onderdeel in de fashion industrie. Grote modeshows, bekende merken en de overvloed aan stijlen, zorgen ieder jaar weer voor nieuwe trends.

Shop dames badmode Shop heren badmode

Bikini 2019

Bikini's zijn misschien wel de populairste badmode voor vrouwen. Zie hier wat dé bikini trends van 2019 zijn...
Lees verder

Badpakken

Het badpak is ook in 2019 een echte musthave. Ga je voor sexy of juist een sportieve look? Zie hier welke stijl jij gaat dragen deze zomer:
Lees verder

Zwembroeken 2019

Zwembroeken zijn er in vele soorten. De zwembroektrends van 2019 en handige tips om hem mooi te houden, vind je hier...
Lees verder

Tankini

Lees hier alle tankini tips
Stijlvol in tankini lopen? Lees dan hier alles over de verschillende soorten en stijlen en bekijk onze tips!
Lees verder

Monokini

Bekijk hier de laatste Monokini trends!
Ben jij op zoek naar badmode waarmee je een statement maakt? Ga dan voor de monokini. Lees er hier alles over!
Lees verder

Bandeau bikini

Lees hier alles over de bandeau bikini!
De bandeau bikini is perfect voor dames met een peervormig figuur. Wil je alles weten over het stijlvol dragen van deze bikini? Lees dan onze tips!
Lees verder

Bikini's voor kleine borsten

Veel vrouwen balen er van: het hebben van een kleine buste. Maar, ook met kleinere borsten kun je genoeg stijlvolle, maar bovenal vrouwelijke bikini's kopen.
Lees verder

Bikini's voor grote borsten

Bikini's uitzoeken kan een lastig proces zijn. Vooral als je grote borsten heb kan het vinden van een passende bikini een uitdaging zijn. Lees daarom onze tips!
Lees verder

Strandaccessoires

Een omslagdoek, zonnebril of zonnehoed: accessoires maken je 'beachlook' helemaal af. Vind hier jouw accessoires voor 2019...
Lees verder

Zonnebrillen 2019

Zonnebrillen zijn essentieel om je te beschermen tegen uv-straling en je zomerse outfit af te maken. Bekijk hier de trends van 2019...
Lees verder

Dat badmode steeds een belangrijker begrip wordt is heel begrijpelijk. Niet alleen in je dagelijkse outfit wil je je goed voelen, ook op het strand wil je kunnen stralen in jouw zwembroek of bikini.

En voor welke stijl ga je dan? Draag je graag een opvallende bikini? Of heb je liever een sportief badpak? En voor de mannen: is de lange surferzwembroek nog wel de zwembroek die je in 2019 moet dragen?

Op deze pagina's vind je alle informatie over badmode, zie je alle trends voor het jaar 2019 en geven we adviezen en tips die van belang zijn bij het kopen van jouw beach outfit.

Top