Badmode 2018

Badmode 2018

Tegenwoordig is badmode een belangrijk onderdeel in de fashion industrie. Grote modeshows, bekende merken en de overvloed aan stijlen, zorgen ieder jaar weer voor nieuwe trends.

Bikini 2018

Bikini's zijn de populairste badmode voor vrouwen. Zie hier welk soort het beste bij jou past:
Lees verder

Badpakken

Het badpak is ook in 2018 een echte musthave. Ga je voor sexy of juist een sportieve look? Zie hier welke stijl jij gaat dragen deze zomer:
Lees verder

Strandaccessoires

Een omslagdoek, zonnebril of zonnehoed: accessoires maken je 'beachlook' helemaal af. Vind hier jouw accessoires voor 2017...
Lees verder

Tankini

Lees hier alle tankini tips
Stijlvol in tankini lopen? Lees dan hier alles over de verschillende soorten en stijlen en bekijk onze tips!
Lees verder

Monokini

Bekijk hier de laatste Monokini trends!
Ben jij op zoek naar badmode waarmee je een statement maakt? Ga dan voor de monokini. Lees er hier alles over!
Lees verder

Bandeau bikini

Lees hier alles over de bandeau bikini!
De bandeau bikini is perfect voor dames met een peervormig figuur. Wil je alles weten over het stijlvol dragen van deze bikini? Lees dan onze tips!
Lees verder

Zonnebrillen 2018

Zonnebrillen zijn essentieel om je te beschermen tegen uv-straling en je zomerse outfit af te maken. Bekijk hier de trends van 2018...
Lees verder

Dat badmode steeds een belangrijker begrip wordt is heel begrijpelijk. Niet alleen in je dagelijkse outfit wil je je goed voelen, ook op het strand wil je kunnen stralen in jouw zwembroek of bikini.

En voor welke stijl ga je dan? Draag je graag een opvallende bikini? Of heb je liever een sportief badpak? En voor de mannen: is de lange surferzwembroek nog wel de zwembroek die je in 2018 moet dragen?

Op deze pagina's vind je alle informatie over badmode, zie je alle trends voor het jaar 2018 en geven we adviezen en tips die van belang zijn bij het kopen van jouw beach outfit.

Top