Badmode 2017

Bikini 2017

Bikini's zijn de populairste badmode voor vrouwen. Zie hier welk soort het beste bij jou past:
Lees verder

Badpakken

Het badpak is dé trend van 2017. Ga je voor sexy of juist een sportieve look? Zie hier welke stijl jij gaat dragen deze zomer:
Lees verder

Zwembroeken

Zwembroeken zijn er in vele soorten. De zwembroektrends van 2017 en handige tips om hem mooi te houden, vind je hier...
Lees verder

Strandaccessoires

Een omslagdoek, zonnebril of zonnehoed: accessoires maken je 'beachlook' helemaal af. Vind hier jouw accessoires voor 2017...
Lees verder

Tegenwoordig is badmode een belangrijk onderdeel in de fashion industrie. Grote modeshows, bekende merken en de overvloed aan stijlen, zorgen ieder jaar weer voor nieuwe trends.

Dat badmode steeds een belangrijker begrip wordt is heel begrijpelijk. Niet alleen in je dagelijkse outfit wil je je goed voelen, ook op het strand wil je kunnen stralen in jouw zwembroek of bikini.

En voor welke stijl ga je dan? Draag je graag een opvallende bikini? Of heb je liever een sportief badpak? En voor de mannen: is de lange surferzwembroek nog wel de zwembroek die je in 2017 moet dragen?

Op deze pagina’s vind je alle informatie over badmode, zie je alle trends voor het jaar 2017 en geven we adviezen en tips die van belang zijn bij het kopen van jouw beach outfit.

Top