Contact

Hi, wij zijn Dresscode.nl, jouw stylegids voor elke gelegenheid. Sinds april 2014 informeren wij over dresscodes, mode, kleding, designers, merken, accessoires en de laatste trends.

Onze grootste interesses liggen bij dresscodes: klassieke outfits en kledingvoorschriften die nog steeds een grote invloed hebben op het hedendaagse modelandschap.

Met Dresscode.nl willen wij mensen informeren, inspireren en laten zien hoe het moet. Maar je kunt hier ook terecht ook hedendaagse fashion, seizoenstrends en de laatste mode.

Sinds 9 oktober 2017 hebben wij een nieuwe website inclusief webshop waar wij de mooiste producten van de leukste webshops aan je presenteren.

TEAM

 

Amber: hoe het allemaal begon...

Het viel mij op dat veel mensen geen idee hebben wat ze aan moeten trekken wanneer ze een uitnodiging met een specifieke dresscode ontvangen. Hoewel het in mijn ogen vooral belangrijk is dat je je goed voelt bij wat je draagt, heb ik geprobeerd de meest voorkomende dresscodes in beeld te brengen.

Ook vul ik mijn website regelmatig aan met interessante fashion topics en handige tips. Mijn website biedt hulp bij het kiezen van een geschikte outfit, voor bijvoorbeeld een bruiloft, een begrafenis, een gala of een sollicitatiegesprek. Hierbij richt ik mij zowel op mannen als op vrouwen, omdat voor beiden andere regels gelden.

Contactgegevens

Naast het schrijven voor onze eigen website/blog schrijven wij ook vaak voor andere websites.

Heb jij een leuk idee voor een artikel waarbij we jou zouden kunnen helpen? Aarzel dan niet en mail gerust naar: [email protected]

Voor persvragen, interviews of andere manieren van samenwerkingen kun je altijd contact opnemen met Amber: [email protected]

Top