Logo shirts: een onmisbaar item dit jaar

Logo shirts: een onmisbaar item dit jaar

Op kledinggebied is het ieder jaar weer afwachten welke nieuwe trends er verschijnen. Een opvallende trend dit jaar, zijn de logo shirts. Waar we afgelopen jaren de merknamen steeds kleiner zagen worden, is het groot dragen van een merklogo nu juist wel populair. Deze trend zie je niet alleen bij t-shirts en truien, maar ook bij zwembroeken. De trend komt oorspronkelijk uit de jaren 90, maar is in 2017 weer terug van weggeweest.

Er zijn een aantal merken hier heel slim op ingespeeld hebben. Zij hebben al sinds vorig jaar shirts en truien ontworpen met een opvallend logo. Door al deze shirts destijds te promoten, zijn zij nu leidend als het gaat om logo shirts. Als je voor een shirt met logo wil gaan, moet je kiezen uit merken als: Levi's, Tommy Hilfiger, Adidas, Armani en Calvin Klein. Natuurlijk zijn er nog veel meer varianten, maar deze voorbeelden zijn het meest populair. Denk er hierbij wel aan dat het dragen van deze kledingstukken wel voor casual gebruik is.

Je kunt gaan voor verschillende varianten. Kies een mooie trui uit en combineer deze met een hippe spijkerbroek en sneakers. Voor de zomer zou je eerder denken aan een shirt met korte mouwen. Een shirt aanschaffen lijkt door de merknamen een dure aankoop. Toch zijn de prijsklassen per merk zo verschillend dat er altijd wel een merk voor je tussen zit. De sportmerken zoals Nike en Adidas en Levi's zijn ongeveer 20 tot 30 euro. De andere merken zijn vanaf 40 euro te verkrijgen.

Redactie

Redactie

Top