Doutzen & Hunkemöller; bohemian swimwear

Doutzen & Hunkemöller; bohemian swimwear

Vandaag is het zover: de lancering van de nieuwe swimwear collectie van Doutzen. Vanaf 5 mei is deze collectie te koop in de winkels, maar vanaf vandaag al te bewonderen op de website van Hunkemöller. De collectie is geheel in bohemian stijl, met kraaltjes, schelpjes, fringes en subtiel gouden details. Een swimwear collectie die door de kleuren goud, lichtroze, wit, zwart en bruin het ultieme hippie gevoel op het strand geeft.

Het is niet de eerste samenwerking tussen Doutzen en Hunkemöller. Doutzen heeft afgelopen jaar een lingerie- en sportcollectie op de markt gebracht. Beide collecties zijn enorm populair, dus ook van deze swimwear collectie wordt veel verwacht. Alle collecties zijn gebaseerd op haar eigen modellencarrière.

Een topmodel als Doutzen sport vele uren per week, daarom is het belangrijk dat sportkleding goed zit, maar vooral ook dat je je er mooi in voelt. Dit is de reden dat ze graag haar eigen ervaringen wil delen middels een eigen sportcollectie.

Doutzen geeft aan dat haar swimwear collectie geïnspireerd op het land Brazilië. Brazilië heeft ze tijdens haar modellenwerk veel moeten bezoeken. Doutzen: ''Het mooie aan Brazilië is dat het lijkt alsof iedereen heel tevreden is met haar lichaam. Vrouwen lopen daar trots over het strand in de kleinste bikini's''.

Geen matchend ID gevonden voor dit blok.

Daarnaast refereert ze met de kleuren en stoffen naar reizigers. Reizigers gaan vaak voor praktisch en functionaliteit. Uiterlijk vertoon is belangrijk, maar een praktische stof die lang zijn mooie kleuren behoudt blijft toch het allerbelangrijkst.

Verder is de badmode-collectie ontworpen voor ieder type lichaam. Van triangelbikini's tot push-up tops en van monokini's en  badpakken tot high-waisted broekjes en tankini's, alle verschillende soorten badmode zitten erin.

Enkele maanden geleden is de collectie van Anna Nooshin op de markt gebracht, deze is in zijn geheel uitverkocht. De collecties verschillen veel van elkaar. Waar Anna vooral de kleuren zwart en rood verwerkt heeft, zie je bij de collectie van Doutzen meer de natuurlijke kleuren voorbij komen.

Dit is een mooie toevoeging voor Hunkemöller, omdat zij bekend juist staan om de felle kleuren en prints.

Redactie

Redactie

Top