Bikini’s voor kleine borsten (kleine cup)

Bikini’s voor kleine borsten (kleine cup)

Veel vrouwen balen er soms een beetje van: het hebben van een kleine cup. Is dit onzin? Jazeker! Ook met deze borsten kun je genoeg stijlvolle, maar bovenal vrouwelijke bikini's kopen.

Welke het gaat worden, dat is soms nog even de vraag. Je weet misschien niet goed wat bij je past. Dus, waar moet je eigenlijk op letten?

Kleine buste

Als vrouwen iets goed kunnen, dan is het wel dingen met elkaar vergelijken. 'Had ik dat maar...' of 'Bij haar is het groter dan...' Veel vrouwen hebben dan ook bepaalde onzekerheden, zoals bijvoorbeeld het bezitten van een kleine buste; immers heeft niet iedere vrouw een 'flinke bos hout voor de deur'.

Dit geeft natuurlijk helemaal niet, want er zijn genoeg mannen en vrouwen die kleine borsten juist wél mooi vinden. Een groot voordeel is dan ook het nooit -op die manier- last hebben van rugpijn.

Toch wil je misschien niet te veel nadruk op het 'weinig hebben van' leggen. Dus, hoe vind je nu de perfecte bikini's? En, welke passen goed bij de kleine buste?

Triangel Bikini's

De naam 'triangel' laat eigenlijk meteen de vorm van de bikini zien, namelijk de driehoekige vorm van de cups. Doordat in dit type eveneens paddings verwerkt kunnen worden, krijg je een lichtelijk push-up effect waardoor de buste optisch wat groter lijkt, mocht je dat graag willen.

Enkel vrouwen met een middelmatige tot kleine buste kunnen de triangel stijlvol dragen aangezien grote borsten om meer ondersteuning vraagt. Ook dit model is in vele stijlen, kleuren en modellen verkrijgbaar waardoor jouw gewenste bikini er zeker tussen zal zitten.

Bandeau Bikini's

De bandeau bikini's kenmerken zich door de band, naar het Franse 'bandeau', die over de buste loopt. Er worden wel degelijk koordjes bij geleverd, al zul je deze veelal niet eens nodig hebben.

Mocht je in de zon willen zitten, dan voorkomt de bandeau bikini ook nog eens allerlei ongebruinde streepjes; hierdoor zal je egaal kleuren.

Ook kun je dit type in verschillende uitvoeringen kopen, zoals de sexy 'Brazilian', hierbij is vooral de onderzijde wat meer uitgesneden, maar ook in een meer vintage stijl, zoals een nautisch model waarbij de onderzijde over een hogere taille beschikt.

En, enkel vrouwen met een kleine buste kunnen dit dragen. Stiekem best een beetje leuk, niet waar?

Tips!

  • Heb je verschillende modellen uitgekozen of denk je een favoriet gevonden te hebben? Pas deze eerst alvorens je het item definitief koopt of, stel dat je het online gekocht hebt, laat een ander even een kritische blik erop werpen; zo weet je zeker dat het geen miskoop wordt.
  • Probeer verschillende modellen uit, zoals de triangel met padding of de populaire bandeau; ontdek welke bikini het beste bij jouw lichaam past én waar jij je het meest prettig in voelt. Zodra je een zelfverzekerde uitstraling hebt, zullen anderen jou ook zo zien.

En, heb je genoeg inspiratie gekregen? Begin dan maar vast snel met zoeken naar de perfecte bikini. Want die warme dagen? Die laten vanaf nu niet meer op zich wachten.

 

Redactie

Redactie

Top