L’Agent Provocateur: Hét merk dat vrouwen begrijpt

L’Agent Provocateur: Hét merk dat vrouwen begrijpt

Wat maakt een vrouw nu vrouwelijker en eleganter dan een mooi setje lingerie? Lingerie is tegenwoordig een breed begrip. Bij het kopen van een setje, is de simpele combinatie bh en string allang niet meer de enige keuze die je hebt. Het moet een vrouw speciaal laten voelen. Een lingeriemerk wat dit gevoel als geen ander kan overbrengen: Agent Provocateur. Agent Provocateur is hét merk dat ons vrouwen begrijpt en dat inziet dat ondermode vooral niet te standaard moet zijn.

Agent Provocateur

Het Britse lingeriemerk is ontstaan in 1994 en heeft op dit moment 100 winkels in 13 landen. De prijsklasse ligt boven gemiddeld, maar daarbij de kwaliteit ook. Agent Provocateur weet door haar details, bijzondere stoffen en kleurencombinaties, elk setje extravagant en extreem sexy te maken. Hierdoor staat Agent Provocateur voor kwaliteit en exclusiviteit.

Nog te vaak wordt er te weinig aandacht besteed aan een mooi en goed passend setje lingerie. 'Een simpel setje van de Hema voor de gewone dagen en misschien een klein beetje kant voor een leuke avond' zou een typische zin van de gemiddelde Nederlandse vrouw kunnen zijn. Maar is dit niet ontzettend zonde? Opvallende of sexy ondermode hoeft niet alleen gedragen te worden bij een bijzondere avond. Elke dag een mooi setje aantrekken, laat je elke dag bijzonder (mooi) voelen.

Wanneer de lente aanbreekt, zie je ook bij lingerie de lentekleuren weer tevoorschijn komen. Zo ook heeft Agent Provocateur enkele setjes ontworpen van zonnig geel en vrolijk roze. Daarnaast hebben ze ook setjes met natuurlijke tinten wit, lichtroze of huidskleur en de harde sexy kleuren zwart en rood. Agent Provocateur heeft in samenwerking met Penelope en Monica Cruz een lijn uitgebracht, genaamd: L'agent Provocateur. Om je even weg te laten dromen bij dit bijzondere merk, hier de mooiste setjes op rij:

Lentekriebels

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: de lente is begonnen. Vaak koop je bij het aanbreken van een nieuw seizoen ook nieuwe kleding. Maar waarom jezelf niet tot in de puntjes verzorgen door het aanschaffen van mooie, lente lingerie? Kleuren die bij de lente passen zijn: roze, wit, geel of lingerie met bijvoorbeeld bloemetjes.

Voor de lente en de zomer is het ook altijd aan te raden een mooie strapless- en huidskleurige-bh aan te schaffen. Deze zijn vooral praktisch bij de off-shoulder shirts en aangezien je in de warmere seizoenen vaker wit of dunne stofjes draagt, is een huidskleurige-bh hier perfect voor.

Natural beauty

Wie denkt dat alleen de kleuren rood en zwart sexy zijn, heeft het fout. Natuurlijke kleuren zoals wit, lichtroze of huidskleur, staan ontzettend chique en vrouwelijk. Deze kleuren zijn wat sneller te dragen onder verschillende kledingstukken en daardoor sneller voor alledaags gebruik. Daarnaast staan ze prachtig bij een zongebruinde huid. Door de ontwerpen die Agent Provocateur bij deze kleuren maakt, zijn deze natural beauties absolute aanraders voor het komende seizoen.

Born to be sexy

Zijn de lentekleuren en natuurlijke tinten niet helemaal jouw kleuren? Dan heb je natuurlijk nog rood en zwart. Zwart is de kleur die het meeste gedragen wordt als het gaat om lingerie. De kleur is veilig, mooi, maar kan ook zeker sexy staan. Rood wordt vaak gezien als uitdagend, maar de kleur rood kan ook zeer praktisch zijn. Een rode bh is namelijk niet te zien onder de kleur wit. De ontwerpen van Agent Provocateur zijn zo specifiek en bijzonder, dat ze meer dan sexy overkomen.

Badmode

Naast de lingerie collectie, heeft het merk ook een badmode collectie. De badmode staat net als de lingerie, bekend om haar opvallende details. Er wordt veel gespeeld met kleur en grafische vormen. De bikini's en badpakken zijn geïnspireerd op actuele en opkomende trends, maar dan nog net een stapje naar het extreme. Door het spelen met grafische vormen, bandjes, ruches en veters, komen de vrouwelijke vormen er in ieder setje goed uit.

Make it special..

Onder de term lingerie vallen nog veel meer accessoires en attributen naast de bh's en slips. Denk aan het corset, jarretels, nightwear of verdere versiering van het vrouwelijk lichaam. Vaak zijn deze attributen niet voor dagelijks gebruik, maar altijd fijn om in de kast te hebben liggen. Door deze extra's eens in de zoveel tijd aan te trekken, zal je jezelf tot in de puntjes vrouwelijk voelen.

Redactie

Redactie

Top