Amber Antwoordt: Bij welke gelegenheid kan ik mijn Uggs aan?

Amber Antwoordt: Bij welke gelegenheid kan ik mijn Uggs aan?

Wekelijks krijgen we bij Dresscode.nl veel vragen over stijl en welke kledingstukken geschikt zijn voor een bepaalde gelegenheid. Voor deze vragen hebben we nu de wekelijkse rubriek: Amber Antwoordt.

De eerste vraag, die we heel erg graag wilden beantwoorden, luidt als volgt:

Bij welke gelegenheid kan ik mijn Uggs aan? 

Het antwoord is namelijk simpel. Hoewel we dit schoeisel toch nog vaak buiten zien: Uggs hoor je alleen thuis te dragen, het zijn namelijk pantoffels. Ga je er toch mee naar buiten? Besef dan dat er bedrijven zijn die je de toegang weigeren zoals Quantas. Iets dat wij volledig steunen. Dat er beroemdheden zijn die Uggs buiten dragen, mag geen excuus zijn om dit ook te doen. Als deze beroemdheden een juten zak als jurk dragen, zou je dit dan ook doen?

Heb je zelf ook een vraag? Stuur deze naar [email protected] en wellicht behandel ik deze volgende week.

Redactie

Redactie

Top