Tommy Hilfiger

2.227 producten voor gevonden in 22 shops
Blauw, wit, rood. Dat zijn kleuren waar Amerikaans modeontwerper Tommy Hilfiger van houdt. Dat valt niet alleen terug te zien in het logo. Ook in de kleding en accessoires komen deze tinten terug.

Lees meer

  Tommy Hilfiger

  Tommy Hilfiger heeft voor ieder wat wils: polo's, jurken en shirts, maar ook pantalons, espadrilles en accessoires. Een tikkeltje preppy, een tikkeltje kak, maar altijd elegant. De kleren van dit merk zijn geschikt voor iedere gelegenheid.

  Jurken

  Een elegante lange jurk uit de collectie van Tommy Hilfiger is een must-have van elke fashionista. De mooie kleuren staan iedereen goed. Een grappige bijkomstigheid is dat je ze ook op nationale feestdagen kunt dragen: de kleuren rood, wit en blauw zijn toevallig ook de kleuren van de Nederlandse vlag! Geen wonder dat Tommy Hilfiger in Nederland razend populair is.

  Polo's en T-shirts

  Je hoeft geen golf of polo te spelen om te kunnen genieten van de polo's. Je ziet er altijd verzorgd en stijlvol uit. Dat geldt ook voor de t-shirts. Mooie donkerblauwe tinten wisselen witte strepen af. Soms vult het logo van Tommy Hilfiger je hele shirt. Kwaliteit mag je namelijk soms best laten zien.

  Broeken

  In elke kledingkast hoort dit item thuis: de rode broek. De broeken zijn zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook broeken met beige tinten zijn een pronkstuk van dit luxe merk. Je betaalt niet alleen voor het merk, want de kwaliteit is ongeëvenaard. Broeken van Tommy Hilfiger zijn gemaakt van stoffen die lekker aanvoelen op je huid.

  Top