Adidas Stan Smith

Adidas is een immens populair sportmerk. Waar Adidas vroeger enkel populair was onder de sporters, zien we het bekende logo steeds vaker terug in dagelijkse outfits. Sportkleding is hot.

Het is niet zo gek dat we tegenwoordig onze pumps of nette veterschoenen laten staan en kiezen voor comfortabele sneakers.

Zelfs op de werkvloer zijn deze schoenen soms geaccepteerd. Dit hadden we 20 jaar geleden niet kunnen denken!

Lees verder

Een sneaker die al sinds de jaren '70 hét icoon van Adidas is, is de Adidas Stan Smith sneaker. Deze klassieker is door de Amerikaanse tenniser Stan Smith ontworpen.

Hij was actief in deze sport tussen 1960 en 1980 en werd door Adidas gevraagd om schoenen te ontwerpen. Deze actie was misschien wel bepalend voor Adidas als merk. De sneaker werd zó populair dat deze schoen nu nog steeds geproduceerd wordt.

Adidas Stan Smith sneakers
stan smith adidas zalando stan smith adidas bijenkorf adidas stan smith omoda
Bestel Stan Smith sneakers bij Zalando Bestel Stan Smith sneakers bij Bijenkorf Bestel Stan Smith sneakers bij Omoda
stan smith adidas zalando stan smith adidas bijenkorf stan smith adidas otto
Bestel Stan Smith sneakers bij Zalando Bestel Stan Smith sneaker bij Bijenkorf Bestel Stan Smith sneakers bij OTTO

 

Populair

Wanneer je een dagje in de stad loopt kun je niet om deze schoenen heen, zowel in de winkels als op straat.

De populaire sneaker wordt nog steeds in de klassieke uitvoering verkocht, maar ook andere celebrities verbinden hun naam aan het merk.

Zo heeft Pharrel Williams ook een versie van de klassieke Adidas Stan Smith schoen uitgebracht.

Herkenbaar

De Stan Smith schoen is goed herkenbaar. Het is een schoen die is ontworpen voor dagelijks gebruik, maar heeft een sportieve uitstraling.

Je herkent de schoen vaak aan de ronde neus en de strepen op de zijkant. Deze strepen komen overeen met het logo van Adidas.

Styling

Hoe style je deze schoen nu het beste met je outfit? Gelukkig is dit niet zo moeilijk! De schoen is een echt basic en is dus met veel verschillende outfits te combineren.

Geef bijvoorbeeld je nette outfit een sportieve touch door je Stan Smith sneakers aan te trekken. Of dit nu onder een pak is of onder een mooi jurkje, Stan Smith schoenen maken de outfit passend voor dagelijkse activiteiten.

Je kunt de sneakers natuurlijk ook goed combineren met een casual spijkerbroek. Dit is een van de meest gedragen combinaties, en niet zo gek: het ziet er meteen goed uit!
De sneakers lopen heerlijk en zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Je zult daarom ook niet de eerste zijn die meerdere paren in de kast heeft staan!Kortom, Stan Smith sneakers van Adidas zijn de klassiekers die elke man of vrouw in de kast moet hebben. Ze zien er goed uit, lopen heerlijk en zijn makkelijk te combineren!

Top