Under Armour 873 voor gevonden in 9 shops

Under Armour is een Amerikaans sportmerk dat het meest bekend is van zijn vochtafvoerende shirts

Lees meer

Tanktop
15% korting
Under Armour

Tanktop

  • Otto 21,99
  • JD Sports 25,00
  • Verzendkosten1,99 (gratis vanaf €79,00)
  • Levertijd2-4 werkdagen
  • RetourvoorwaardenBinnen 30 dagen retourneren
  • Betaalmethoden

Under Armour

Under Armour is een Amerikaans sportmerk dat in 1996 is opgericht door football speler Kevin Plank. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Beroemd T-shirt

Het merk is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend sportmerk en inmiddels niet meer weg te denken van sportvelden en sportscholen. Under Armour werd bekend met hun T-shirt om sporters beter te laten presteren. Dit shirt voerde zweet sneller af dan welk sportshirt ooit tevoren. Het doel van Under Armour was om sporters alles te bieden wat zij nodig hadden hun work-out optimaal uit te voeren. Het shirt werd een groot succes en het merk breidde uit.

Optimale sportprestatie

Nog altijd gaat Under Armour de uitdaging aan sportkleding en -accessoires te ontwerpen om sporters zo goed mogelijk te laten presteren. Sinds 2006 kunnen sporters wereldwijd zich van top tot teen in het merk hullen. Under Armour maakt bij haar ontwerpen gebruik van slimme materialen die de sportprestaties ondersteunen. Zo hebben ze verschillende lijnen opgezet om sporters koel, droog, warm, alert of in beweging te houden, afhankelijk van het materiaal.

Innovatie

Het merk streeft voortdurend naar innovatie en betere sportprestatie door passie en goed ontwerp. Voetballer Memphis Depay is sinds 2015 boegbeeld van het merk in Europa. Ook worden er bekende spelers en clubs door Under Armour gesponsord met teamkleding. Under Armour nam in 2016 de Belgische designer Tim Coppens aan als creatief directeur voor hun nieuwe collectie Under Armour Sportswear.

Top