UGG Australia

Bij UGG staat het woord comfort centraal. De pasvorm en warmteregulering zorgen voor optimaal draagcomfort, aan welk type voet dan ook. Tegenwoordig vind je UGG's in alle soorten en maten. Zo zijn er enkellaarzen, leren chelsea boots, gehakte laarsjes tot comfy ballerina's - allemaal gevoerd met lamswol.

Lees meer

  • VerzendkostenGratis
  • Levertijd2 werkdagen
  • RetourvoorwaardenBinnen 14 dagen retourneren
  • BetaalmethodeniDeal, Paypal, Creditcard

2.025 producten gevonden in 23 shops

UGG Australia

Je zou het misschien niet denken, maar aan het begin van dit millennium stonden UGG's bekend als sexy schoeisel du jour. Waar voorheen vooral schoenen voorzien van een hak bekend stonden als sexy, waren de platte schapenwollen UGG's nu het nieuwe sexy.

Door een enorme media-hype groeide UGG razendsnel uit tot populairste schoen van het moment. Comfort en hip in één: overal zag je meiden, dames en zelfs heren rondstappen op de zachte laarzen voorzien van schapenwol. Vandaag de dag is het merk nog veel verder uitgegroeid en bestaan er zelfs UGG home-accessoires.

Tijdloos en comfy

Bij UGG blijft het woord comfort ook vandaag de dag centraal staan. Ook al zijn er nu zelfs UGG laarzen voorzien van een hak, het model blijft in de eerste plaats comfortabel. De pasvorm en warmteregulering zorgen voor optimaal draagcomfort, aan welk type voet dan ook.

Tegenwoordig vind je UGG's in alle soorten en maten. Zo zijn er enkellaarzen, leren chelsea boots, gehakte laarsjes tot comfy ballerina's - allemaal gevoerd met lamswol. Ook hebben ze gevoerde handschoenen - heerlijk warm! - zachte pantoffels, oorwarmers, moccasins en leren slippers.

Voor de stoere heren heeft UGG knappe enkellaarzen ontworpen. Natuurlijk vind je de klassieke UGG boot ook nog steeds in allerlei varianten: hoog, kort, gebreid, in knalkleur of gewoon simpel in bruin, grijs of zwart.

Design en vakmanschap

UGG heeft zich sinds zijn oprichting in 1978 ontwikkeld tot merk met wereldfaam. Eind jaren tachtig was het merk uitgegroeid tot symbool van de ontspannend cultuur in Zuid-Californië.

In de jaren 2000 en later vond het merk zijn weg richting New York Fashion en kreeg het een meer luxe uitstraling die celebrities en de Vogue bereikte. In 2010 had UGG een paar mooie samenwerking op zijn naam staan, waaronder Swarovski en Jimmy Choo.

Sinds 2012 heeft UGG winkels in Frankrijk, Japan, China, Korea, Taiwan, Rusland, Canada, Mexico en het Verenigd Koninkrijk. De collectie wordt steeds opnieuw uitgebreid met de laatste ontwerptechnieken en mooie details. De collecties zijn een combinatie van design en vakmanschap, met comfort als uitgangspunt.

UGG Home Collection

De Home Collection werd in 2013 gelanceerd en bracht een combinatie van het UGG-comfort en mooie items voor in huis. In het najaar van 2013 volgde UGG Loungewear als symbool voor nonchalante luxe. Het streven van het merk was om de loungewear heerlijk aan te laten voelen en de pasvorm flatterend te maken. Kortom: het toppunt van comfortabele, hippe kleding.

Annuleren Filters
Top