Superdry

Het betaalbare Britse merk opent in sneltreinvaart nieuwe winkels. Het is bekend van de vintage look, een overdaad aan ritsen, de Japanse letters en grote getallen die op de t-shirts worden gedrukt.

Lees meer

  • RetourvoorwaardenGratis retourneren binnen 28 dagen

3.443 producten gevonden in 15 shops

In 2003 werd Superdry opgericht door Julian Dunkerton. Hij had op dat moment al een modemerk dat in enkele Engelse steden skate en vintage kleding verkocht. James Holder, de ontwerper van dit merk, vertrok op een gegeven moment. Toen benaderde Dunkerton hem om voor Superdry aan de slag te gaan. In korte tijd werd Superdry een begrip in de modewereld.

T-shirts

De t-shirts zijn typisch vrolijk gekleurd en bedrukt met letters. Vaak staat in golvende letters 'Superdry' op het t-shirt. Daarnaast kun je een Japanse tekst vinden. Ook zijn de t-shirts met getallen mateloos populair. Maar je kunt ook voor effen t-shirts bij Superdry terecht. Met een ronde hals of met enkele knoopjes zie jij er strak uit.

Truien

Voor je hoodies kan je hier ook aankloppen. Verberg jezelf in heerlijke dames hoodies of hul je juist in een sexy strakke trui. Karakteristiek zijn de grote veters uit de capuchons van de hoodies. Met of zonder rits, in de heren truien van Superdry maak jij de blits. Perfect voor bij het sporten of voor op een druilerige dag!

Overhemden

Wie aan de overhemden of blouses van Superdry denkt, denkt aan het geruite patroon -ook wel bekend als de houthakkers overhemden. Ook hebben ze zakelijke overhemden. Van de meeste overhemden straalt fashion dermate van de overhemden af, dat je er eigenlijk geen jasje over wilt dragen.

Superdry heeft in korte tijd de modewereld overgenomen. Het betaalbare Britse merk opent in sneltreinvaart nieuwe winkels. Het is bekend van de vintage look, een overdaad aan ritsen, de Japanse letters en grote getallen die op de t-shirts worden gedrukt. Sommige kleding is unisex. Dit is één van de weinige merken waar Hollywoodsterren, die hun kleren meestal gratis krijgen, zelf voor willen betalen.

Annuleren Filters
Top