Stone Island

94 producten voor gevonden
Stone Island is vooral bekend van hun jassen en truien, maar ze hebben nog veel meer te bieden!

Lees meer

  Stone Island

  In hun eigen laboratorium blijft het merk innoveren en experimenteren met vezels en stoffen aan de hand van de nieuwste technologieën. Deze revolutionaire aanpak heeft er toe geleid dat Stone Island ook wel wordt gezien als het merk dat de kijk op sportkleding compleet heeft veranderd.

  Stone Island is vooral bekend geworden met de collectie van jassen en truien. Echter, bestaat de collectie uit veel meer kledingitems. Zo kun je voor broeken, T-shirts en schoenen ook gewoon terecht bij het merk. Op alle items zie je het bekende beeldmerk terug; de geel groene ster met 4 punten in een cirkel met de woorden STONE ISLAND. Dit wordt 'the Compass' genoemd.

  Jassen

  Er is een groot assortiment van verschillende jassen; bomberjacks, parka's, zomerjassen, winterjassen, bodywarmers. Hier vind je het allemaal. Zo zijn een aantal nieuwe winterjassen bedekt met een metaalachtige glans. Dit zorgt voor een echte retro look. De voorjaarscollectie richt zich juist meer op zachte en vrolijke kleuren. De stoere en sportieve uitstraling blijft echter gewoon behouden en materialen zijn waterafstotend, wat je beschermt tegen een zware regenbui. De jassen onderscheiden zich bovendien door het gebruik van weinig naden. Zo scheurt je jas minder snel en kun je er langer van genieten.

  Truien en T-shirts

  Bij Stone Island kun je ook terecht voor stoere en sportieve bovenkleding. Met de knitwear en de fleece truien van Stone Island ga je goed voorbereid de kou in. De collectie bestaat daarnaast uit T-shirts met korte mouwen. De kleding is niet alleen erg praktisch, het is ook origineel en ziet er leuk uit. Daarom moet je niet gek opkijken als je grote wereldsterren (bijvoorbeeld de zanger Drake en de voetbaltrainer Pep Guardiola) ziet lopen in kleding van het designmerk.

  Broeken

  Stone Island is het eerste merk waarbij spijkerbroeken een 'stonewashed effect' hadden. De broek krijgt hierdoor een vervaagde en gedragen look, wat nog steeds erg hip is. Het merk blijft zich doorontwikkelen en stopt niet met experimenteren met verschillende stoffen. Je broek ziet er misschien versleten uit, hij is het allerminst. Kwaliteit en functionaliteit blijft altijd de prioriteit voor het Italiaanse kledingmerk.

  Top