Scotch & Soda

Scotch & Soda is een modemerk van eigen bodem. Gevestigd in Amsterdam, helpt dit Nederlandse modehuis fashionista’s al sinds 1980 goed gekleed over straat te gaan.

Lees meer

  • VerzendkostenGratis
  • Levertijd1-2 werkdagen
  • RetourvoorwaardenBinnen 30 dagen retourneren
  • BetaalmethodeniDeal, Paypal, Creditcard

972 producten gevonden in 14 shops

Scotch & Soda

In 2001 maakte Scotch & Soda een nieuwe start met drie nieuwe eigenaren. Sindsdien heeft het modemerk in sneltreinvaart de mondiale fashion scene veroverd. Met meer dan 100 winkels wereldwijd, staat de Nederlandse mode weer op de kaart. Wie zegt dat Parijs de hoofdstad is van het zien en gezien worden? Met Scotch & Soda kun je niet om Amsterdam heen!

Strandkleding

Scotch & Soda weet hoeveel waarde wij Nederlanders hechten aan die oh zo korte maar oh zo heerlijke zomer. Dan trekken we alles uit de kast - letterlijk - om er zo vrolijk, zomers, gezond en ontspannen mogelijk uit te zien. De strandkleding raakt precies de juiste snaar.

Lingerie

Scotch & Soda laat zich graag inspireren door exotische invloeden. Dat zie je terug in de hele collectie, zo ook in de lingerie. Prachtige klassieke patronen geven jou een zelfverzekerd gevoel in deze lingerie. De lingerie doet soms aan als een 18e eeuwse muurschildering. Klassiek, weelderig en wild.

Broeken

Tussen de seksen zit groot verschil in de kledinglijn van Scotch & Soda. Ze hebben effen, ontspannen broeken voor mannen. Voor de vrouw is er een groot spektakel van kleuren, patronen en stoffen wanneer je naar de broeken kijkt. De broeken van Scotch & Soda zijn onder de meest creatieve van de wereld.

Annuleren Filters
Top