Nike

Nike is een van de meest iconische merken ter wereld. Wie kent het logo, de “swoosh” niet? Nike is een echt sportmerk.

Lees meer

  • Verzendkosten€5 (gratis bij bestellingen boven de €99)
  • Levertijd2-4 werkdagen
  • RetourvoorwaardenBinnen 30 dagen retourneren
  • BetaalmethodeniDeal, Paypal, Creditcard

6.746 producten gevonden in 40 shops

Nike

Het populaire merk werd in 1962 door twee Amerikaanse atleten opgericht. Bill Bowerman was een Olympiër en trainde Phil Knight als korte afstandsloper. De ontmoeting was een schot in de roos: het begin van de succesvolste sportkledinglijn ter wereld.

Nike maakt het leven van sporters aangenamer. Kleding van Nike is erop gericht om de sportprestaties te verbeteren. Om sporten makkelijker en comfortabeler te maken. Het merk innoveert haar kleding continu. In de sport kan je sportbroek, schoenzool of sportveter net het verschil uitmaken tussen winst en verlies. Met kleren van Nike zijn de kansen in jouw voordeel.

Sneakers

Sneakers waren het eerste product van Nike. Ook nu is het nog het belangrijkste product. Innovatief, gestroomlijnd, comfortabel: dat beschrijft deze sneakers. Zoals de inmiddels legendarisch geworden Nike Air Max. Maak een statement met je schoenen. De wildste en kleurrijkste designs kun je terugvinden op de sneakers.

Sportbroeken

Op zoek naar een broek om de marathon mee te winnen? Zoek niet verder! De sportbroeken zijn aerodynamisch en ademen. De perfecte combinatie om een snelle tijd mee neer te zetten. Er zijn ook sportbroeken voor in de winter. Deze sportbroeken zijn warmer en ook fijn als broek om binnenshuis in te luieren.

Sportshirts

Sportshirts moeten flexibel zijn, transpiratie doorlaten en vooral lekker zitten. Dat weten ze hier als geen ander. Nike heeft een ruim aanbod van tops, tanktops, sportshirts en andere sportkleding voor het bovenlichaam. Ze komen in alle kleuren en maten: voor de doorgewinterde atleet, maar ook voor wie net begint met zijn eerste dag sporten. Deze sportshirts maken je sportoutfit af.

Annuleren Filters
Top