Michael Kors

Michael Kors is een Amerikaans modehuis dat staat voor eenvoudige, comfortabele kleding die toch zeker ook hip is.

Lees meer

  3.630 producten gevonden in 24 shops

  Michael Kors

  De kleding van Michael Kors wordt getypeerd als casual chique, lekker vlot en sportief. Je kunt deze kleding bij heel veel gelegenheden dragen: een feestje, tijdens het shoppen of op werk. Je bent als het ware een kameleon. Ook heeft dit merk genoeg in huis om je te kleden voor exceptioneel deftige gelegenheden.

  Tassen

  Michael Kors is groot geworden door zijn tassen. Dat verbaast niemand. Waar vind je anders een rugzak van schapenwol? Of zijn iconische crossbodytassen van in strepen gekleurd leer? Zulke tassen vind je uitsluitend bij dit merk. Behalve clutches, vervaardigt het merk tassen en andere items voor de modernste tijd. Je kunt nu zelfs je telefoon in een stijlvol hoesje hullen!

  Damesmode

  Lange tijd ging alle aandacht van de Amerikaanse modeontwerper uit naar de damesmode. Dat ging niet onopgemerkt: Michael Kors kreeg een prestigieuze mode award. Uitgereikt door de hoge heren en dames van de Council of Fashion Designers of America. Kors' gevoel voor fijne stoffen in vrolijke kleuren en prachtige patronen trok de jury over de streep.

  Herenmode

  Soms lijkt het alsof Kors de moderne koning Midas is: alles wat hij aanraakt, verandert in goud. Kors richtte zich jarenlang op de damesmode. Een jaar nadat de herenmode-lijn uitkwam, kreeg hij ook voor de herenmode een award! Zo vrouwelijk als hij vrouwen kan kleden, zo mannelijk en stoer zie je eruit in de herenmode van Michael Kors.

  Annuleren Filters
  Top