Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een bekende Nederlandse modeontwerpster die internationaal geroemd wordt om haar lingerielijnen. Als pionier van de 'innerwear as outerwear' trend staat ze zowel in Nederland als het buitenland bekend als innovatief, trendsettend en baanbrekend.

Lees meer

  • Verzendkosten€4,95 (gratis vanaf €50,00)
  • Levertijd1 werkdag
  • RetourvoorwaardenBinnen 30 dagen retourneren
  • BetaalmethodeniDeal, Paypal, Creditcard

489 producten gevonden in 5 shops

Marlies Dekkers is een bekende Nederlandse modeontwerpster die internationaal geroemd wordt om haar lingerielijnen. Als pionier van de 'innerwear as outerwear' trend staat ze zowel in Nederland als het buitenland bekend als innovatief, trendsettend en baanbrekend.

Zelfvertrouwen

Marlies Dekkers' doel is om vrouwen meer zelfvertrouwen over hun lichaam te geven met haar lingerie collecties. Haar ontwerpen en collecties zijn geïnspireerd op haar eigen visie op het leven. Met haar innovatieve designs heeft ze de wereld van lingerie voorgoed veranderd.

Lingerie en innovatie

Met subsidie van de overheid zette Marlies Dekkers in 1993 haar lingerielijn Undressed op. Na het succes van deze lijn volgden al snel een herenlijn en een swimwear collectie voor dames (Sundressed). Later werden hier de lijnen voor nacht- en avondkleding aan toegevoegd (Nightdressed)  en zonnebrillen (Sundressed Sunglasses).

De marlies|dekkers ontwerpen staan voor lingerie evolutie, grensverleggend en innovatie. De lingerie wordt gekenmerkt door veel bandjes, doorkijkjes en openingen en transparante materialen. Ook vrouwen met grote borsten kunnen terecht bij marlies|dekkers. Zo heeft ze er haar doel van gemaakt ook voor de grotere cupmaat beha's te ontwerpen die zowel comfortabel als elegant zijn. Marlies Dekkers heeft door de jaren heen samengewerkt met meerdere grote merken, zoals het Rijksmuseum, Hunkemöller, Pink Ribbon en Magnum.

Duurzaamheid

Het merk marlies|dekkers staat voor innovatie en wil dit nastreven door op verantwoordelijke wijze te ondernemen en haar collecties te ontwerpen. Zo streeft het merk ernaar om duurzame en sociaal verantwoordelijke producten te produceren.  Bij marlies|dekkers werken ze samen met leveranciers die deze ambitie delen.

Door verpakkingen en transport op verantwoordelijke wijze te managen wordt impact op het milieu zo veel mogelijk beperkt. Zo worden verpakkingen enkel van gerecycled materiaal gemaakt.

Collecties

De marlies|dekkers lingerielijnen zijn te koop in verschillende winkelketens in binnen- en buitenland, waarvan vijf Marlies Dekkers-winkels in Amsterdam Rotterdam, Utrecht, Breda en Antwerpen. Het merk heeft vier verschillende lijnen. De signature collectie bestaat uit de iconische ontwerpen van merk. De style collectie biedt ieder seizoen een nieuwe fashion collectie en de couture collectie staat voor handgemaakte, bijzondere items. Tot slot is er de swimwear collectie.

Annuleren Filters
Top