Karen Millen

Het Britse modemerk Karen Millen is een klassiek succesverhaal. De volhardende start-up mentaliteit wierp zijn vruchten af. Karen Millen is bijna 40 jaar later een begrip in de modewereld.

Lees meer

  0 producten gevonden

  Karen Millen

  Millen leende samen met Kevin Stanford 100 pond. Daarvan kochten zij duizend vierkante meter wit katoen. De twee begonnen in 1981 te knippen en te naaien, en verkochten even later t-shirts. Karen Millen is nu bekend als het merk dat de meest elegante dameskleding maakt. De jurken, blouses en broeken raken soms aan de haute couture. De kwaliteit van de handgemaakte items is ongekend en toch worden de items voor een relatief betaalbare prijs geleverd. Ook als zakenvrouw kun je voor je kleding hier terecht!

  Jurken

  Wil jij de show stelen op een cocktailparty, gala of ander feestelijk evenement? Zoek niet verder. Je bent in één oogopslag verliefd als je de jurken ziet. Classy, elegant, sierlijk, stijlvol, chic - dat is het ontegenzeggelijk. Felgekleurde jurken afgewisseld met ingetogen kleuren. Karen Millen heeft alles wat je nodig hebt.

  Tops en blouses

  De tops en blouses van Karen Millen variëren van heel speels tot zeer geschikt als zakelijke outfit. Hoe speels de blouses en tops ook zijn, netjes blijven ze altijd. Mooie bloem- en blad-patronen vervelen je nooit. Ook zijn er blouses te vinden met hele chique streepjes. De tops stralen verfijndheid en finesse uit.

  Schoenen

  De mooiste sleehakken, laarzen, loafers en pumps komen van Karen Millen. Je kunt ze krijgen in suède uitvoering. Ook zijn er schoenen van het merk verkrijgbaar met gestreepte of effen varianten, in beige en andere pastelkleuren, of juist met de felste knalkleuren. Sierlijk en vrouwelijk, zakelijk en toch sexy: dat is hoe de schoenen zich laten beschrijven!

  Annuleren Filters
  Top