Emporio Armani

Flitsende raceauto’s, gepoetste zonnebrillen, tassen van gelakt leer en mooie vrouwen om het af te maken: wie aan Emporio Armani denkt, denkt aan het goede, luxe leven.

Lees meer

  1.532 producten gevonden in 16 shops

  Emporio Armani

  In 1970 opende Giorgio Armani zijn eerste winkel, waarop wereldwijd honderden winkels volgden. De gestileerde adelaar is het handelsmerk van Armani. Deze siert veel van de top items uit de uitgebreide collectie. Omdat het in de vorm van een driehoek is ontworpen, ontstaat een heel bijzonder patroon wanneer je veel van deze adelaars naast elkaar ziet. De herenmode van Emporio Armani is chic, verzorgd, elitair en straalt succes uit. Ook de damesmode mag niet ontbreken op een gelegenheid die draait om zien en gezien worden.

  Pakken

  De pakken van Emporio Armani zijn misschien wel het meest iconische en meest bekende fashion item van dit modehuis. Het streven is om tijdloos te combineren met fashion statements die de tijd ver vooruit zijn. Dit resulteert in baanbrekende figuren en texturen op de gilets, jasjes en pakbroeken.

  Jurken

  De jurken van Emporio Armani zijn ongeëvenaard. Deze zijn soms geknoopt, dan weer geweven. Altijd straalt de kwaliteit van de jurken af, door onder andere de luxueuze stof. Het design springt in het oog en de jurken zijn uit duizenden te herkennen. De felle tinten, unieke texturen en patronen zie je bij geen ander modemerk terug.

  Accessoires

  Tassen, parfums, zonnebrillen, sieraden, hoeden of horloges. Al deze items zijn onmisbaar als je onberispelijk voor de dag wilt komen. En van welk merk kunnen deze accessoires beter zijn dan van Emporio Armani? Fashionista's weten dat deze de "puntjes op de i" zijn van de best geklede mensen ter wereld - en daar kun jij bij horen!

  Annuleren Filters
  Top