Converse

Converse is een wereldberoemd merk. Het merk maakt kleding voor zowel mannen als vrouwen, maar de All Stars van Converse zullen waarschijnlijk altijd het meest geassocieerd worden met het merk.

Lees meer

  • Verzendkosten€7,50 (gratis bij bestellingen boven de €65)
  • Levertijd2-3 werkdagen
  • RetourvoorwaardenGratis retourneren binnen 30 dagen
  • BetaalmethodenPaypal, Creditcard

1.685 producten gevonden in 30 shops

Converse

Al in 1908 werd Converse opgericht door de markies M. Converse. Rubberen schoenen: dat zou de toekomst hebben. Hij bleek gelijk te hebben. Het merk heeft een interessante geschiedenis: het heeft gedurende de Tweede Wereldoorlog voor het Amerikaanse leger schoenen en kleding vervaardigd. Ook Converse ook de iconische All Stars op de markt. Daarbij speelde basketballer Chuck Taylor een belangrijke rol. Sommige schoenen dragen dan ook nog altijd zijn naam. Schoenen van dit populaire merk zijn hip, sportief en uiterst comfortabel.

All Stars

Om maar gelijk met de klassieker te beginnen, hebben we de All Stars. De All Stars worden ook wel de 'OG shoes' genoemd. Ook zijn er de 'Emo Boots' of de 'Chucks', naar de naamgever Chuck Taylor. Converse heeft met een goede reden haar bekendheid te danken aan deze schoenen. Ze zijn mooi en laten zich combineren met bijna elke kledingstijl.

Accessoires

Schoenen zijn niet het enige waar dit merk goed in is. Converse vervaardigt bijvoorbeeld ook rugzakken. De rugtassen zijn licht van gewicht, ruim aan de binnenzijde en ze staan goed bij veel verschillende soort kleren en stijlen. Ook zijn er sportieve horloges te vinden bij dit iconische merk.

T-shirts

Ben je fan en zou je het liefste de iconische ster van het logo terugzien op meer dan je schoenen alleen? Dat kan! Converse heeft ook een uitgebreide kledinglijn. Met name de t-shirts zijn populair. Ze zijn niet alleen mooi en bekend, maar ook nog eens goed betaalbaar. Koop een t-shirt en voel je goed!

Annuleren Filters
Top