Bever

Bever weet hoe belangrijk het is om kwalitatief goede spullen te hebben voor outdoor activiteiten. Zij geloven dat je uitrusting de kwaliteit van je activiteit beïnvloedt. Daarom vind je hier een ruime collectie reis- en kampeerartikelen van de beste merken.

Lees meer

  • Verzendkosten€2,95 (gratis bij bestellingen boven de €30)
  • LevertijdVoor 23:00 geplaatst, volgende dag in huis
  • RetourvoorwaardenBinnen 365 dagen retourneren
  • BetaalmethodeniDeal, Paypal, Creditcard

6.728 producten gevonden

Bever weet hoe belangrijk het is om kwalitatief goede spullen te hebben voor outdoor activiteiten. Zij geloven dat je uitrusting de kwaliteit van je activiteit beïnvloedt. Daarom vind je hier een ruime collectie reis- en kampeerartikelen van de beste merken.

Bever is in 1977 opgericht om buitenliefhebbers te voorzien van technisch hoogwaardige uitrustingen. Zo kunnen zij zich comfortabel in de natuur begeven. Waar de meeste buitenactiviteiten vroeger gelinkt werden aan kamperen en fietsen, zijn we tegenwoordig bekend met trailrunnen, suppen, longboarden, mudracen, mountainbiken, boulderen en verschillende wintersportactiviteiten. Iedere activiteit vraagt om ander materiaal, en daarvoor is Bever er!

Kleding

Bij verschillende activiteiten horen natuurlijk verschillende, beschermende kledingstukken. Wanneer je graag wandelt en je niet laat tegenhouden door slechte weersomstandigheden, is een waterdicht jack met ademende werking een absolute must. Hiermee sluit je het slechte weer buiten terwijl je jas een aangename temperatuur vasthoudt. Een softshell jas is niet 100% waterdicht, maar wel winddicht en door het soepele materiaal draag je deze jas comfortabeler dan een waterdichte jas. Bij Bever staat functionaliteit en comfort voorop, zodat je altijd volledig beschermd bent.

Schoenen

Afhankelijk van de activiteit zul je ook het juiste schoeisel nodig hebben. Een goede tip is om nooit te zware schoenen te dragen wanneer dit niet nodig is, en andersom natuurlijk ook niet te lichte schoenen wanneer een zwaarder exemplaar juist van belang is. Voor elke uitdaging bestaat de juiste schoen, speciaal ontwikkeld voor die activiteit. Je hoeft natuurlijk niet voor elke activiteit een nieuw paar schoenen aan te schaffen. Zolang je niet uit het oog verliest voor welk doel de schoenen dienen, zit je altijd goed!

Activiteiten

Bij Bever draait alles om buitenactiviteiten. Of je nu een hoge berg gaat beklimmen of gewoon de hond gaat uitlaten. Bever gelooft in een geschikte outfit en materiaal voor elke bezigheid, zodat jij zorgeloos op avontuur kunt gaan en kunt genieten van het buiten zijn!

Annuleren Filters
Top