Asos

Asos is een Britse modewinkel. Het verkoopt haar kleding uitsluitend online. Sinds de oprichting van Asos in 2000 door Nick Robertson en Quentin Griffiths heeft de online modewinkel zich sterk ontwikkeld. Asos heeft tegenslagen weerstaan. Zoals de grote brand in het brandstofdepot in Buncefield waardoor de keten 6 weken buiten

Lees meer

  • Verzendkosten€3,00 (gratis vanaf €25,00)
  • Levertijd1-3 werkdagen
  • RetourvoorwaardenGratis retourneren
  • BetaalmethodeniDeal, Creditcard, Paypal

0 producten gevonden

Asos is een Britse modewinkel. Het verkoopt haar kleding uitsluitend online. Sinds de oprichting van Asos in 2000 door Nick Robertson en Quentin Griffiths heeft de online modewinkel zich sterk ontwikkeld. Asos heeft tegenslagen weerstaan. Zoals de grote brand in het brandstofdepot in Buncefield waardoor de keten 6 weken buiten bedrijf werd gesteld. Een weerbarstige modeshop, met prachtige fashion items!

As Seen On Screen, zoals Asos eigenlijk heet, heeft voor mannen en vrouwen alles op kledinggebied, beauty en sieraden. Asos staat bekend om de hippe fashion die met de tijd meegaat of beter gezegd: voorloopt op de rest. Een van de grootaandeelhouders van Asos is Anders Holch Povlsen, de man achter onder andere Jack & Jones en Vero Moda.

Herenkleding

De herenkleding van Asos bestaat uit het ruimst denkbare assortiment. Op zoek naar een look als skater, of juist als ideale schoonzoon? Ga je een marathon lopen, of juist naar een sollicitatie? Voor al deze gelegenheden heeft Asos meer moois dan je maar in je stoutste dromen zou durven wensen. Voor je pakken, stropdassen, gilets en manchetknopen kun je dus ook terecht bij Asos.

Dameskleding

Modepopjes opgepast, al het moois van Asos past niet in één kledingkast. Het distributiecentrum in Engeland alleen al is 6 voetbalvelden groot en dan is er ook nog één in Berlijn. De damesmode van Asos is dus in trek. Trek jij morgen ook wat van Asos aan? Kijk bijvoorbeeld eens naar de jumpsuits of playsuits!

Schoenen

Je kunt het zo gek niet bedenken of Asos heeft het. Van kleppers tot kisten, sandalen tot slippers, espadrilles tot moccasins. Zelfs klompsandalen vind je in het assortiment van Asos! Wil je hoge hakken of sportieve sneakers? Je kunt ze vinden in ontwerpen van over de hele wereld. Neem eens een kijkje, er zit vast een design voor je tussen

Merken

Liefst 850 merken heeft Asos voor jou klaarliggen. Dat betekent dat je niet snel uitgekeken bent! Van de haute couture tot prêt-à-porter, Asos heeft de beste merken in haar collectie. Denk bijvoorbeeld eens aan Armani en Calvin Klein, maar natuurlijk ook aan Vero Moda en Vans. Ook Nederlandse merken als G-star kun je bij deze Britse modezaak vinden.

Annuleren Filters
Top