Vanguard

Vanguard
Vanguard is hét kledingmerk voor mannen. Stoere mannen. Mannen met stijl. Kortom, voor échte mannen. Casual chique beschrijft Vanguard het beste. Parkeer je motor en maak direct indruk met je gelikte voorkomen. Zelfverzekerd, actief en altijd op ontdekkingsreis. Dat is het leven dat Vanguard uitdraagt.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

De kleren van Vanguard zijn modern, modieus én betaalbaar. Vanguard is één van de mode concepten van Just Brands, een Nederlands modehuis dat zich specialiseert in mannenkleding. Wil jij er goed uitzien door kleren te dragen van eigen bodem? Ga dan voor Vanguard!

Overhemden van Vanguard

Vanguard weet: overhemden zijn één van de meest veelzijdige kledingstukken. Draag overhemden naar je date, naar werk, tijdens het motorrijden of, waarom niet, het skydiven. Je ziet er altijd perfect gekleed uit voor de gelegenheid. De overhemden van Vanguard zijn toegerust op elke situatie. Als je met een Vanguard overhemd komt opdraven, kan je al niet meer stuk.

Polo's van Vanguard

Bij het outfit van een macho dandy kan natuurlijk geen polo ontbreken. En dat is nou net een van de specialiteiten van Vanguard. Met subtiele patroontjes op de polo's onderscheiden zij zich van andere merken. Deze zijn niet zo groot dat het in storend wordt: de polo's van Vanguard raken precies de juiste snaar.

Broeken van Vanguard

Stevig, van goede kwaliteit en stoer, zo kun je de broeken van Vanguard beschrijven.  Zoek je een mooie korte broek voor de zomer of voor op vakantie? De korte broeken van Vanguard zitten lekker en lijken een beetje door de zon gebleekt. Dat geeft een zomers effect. Ook de jeans van Vanguard zijn uiterst stijlvol voor elk seizoen.

Terug

Producten

Top