Tommy Hilfiger 882 resultaten gevonden in 0 shops

Tommy Hilfiger
Blauw, wit, rood. Dat zijn kleuren waar Amerikaans modeontwerper Tommy Hilfiger van houdt. Dat valt niet alleen terug te zien in het logo. Ook in de polo’s, broeken, shirts, jurken en tassen van dit modieuze merk komen deze tinten veel terug. Sinds 1985 is Tommy Hilfiger al toonaangevend. Feestje op een jacht of in een villa? Tommy Hilfiger misstaat nooit.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

Daar kun je mee thuiskomen: je partner die Tommy Hilfiger draagt. Netjes en toch sexy, maak jij met hem of haar de blitz. Tommy Hilfiger heeft voor ieder wat wils: polo's, jurken en shirts, maar ook pantalons, espadrilles en accessoires. Een tikkeltje preppy, een tikkeltje kak, maar altijd elegant. De kleren van Tommy Hilfiger zijn geschikt voor iedere gelegenheid.

Jurken van Tommy Hilfiger

Een elegante lange jurk uit de collectie van Tommy Hilfiger is een must-have van elke fashionista. De mooie kleuren staan iedereen goed. Een grappige bijkomstigheid is dat je ze ook op nationale feestdagen kunt dragen: de kleuren rood, wit en blauw zijn toevallig ook de kleuren van de Nederlandse vlag! Geen wonder dat Tommy Hilfiger in Nederland razend populair is.

Polo's en T-shirts van Tommy Hilfiger

Je hoeft geen golf of polo te spelen om te kunnen genieten van de polo's van Tommy Hilfiger. Je ziet er altijd verzorgd en stijlvol uit. Dat geldt ook voor de t-shirts. Mooie donkerblauwe tinten wisselen witte strepen af. Soms vult het logo van Tommy Hilfiger je hele shirt. Kwaliteit mag je namelijk soms best laten zien.

Broeken van Tommy Hilfiger

In elke kleerkast hoort dit item thuis: de rode broek. De broeken van Tommy Hilfiger zijn zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook broeken met beige tinten zijn een pronkstuk van dit luxe merk. Je betaalt niet alleen voor het merk, want de kwaliteit is ongeëvenaard. Broeken van Tommy Hilfiger zijn gemaakt van stoffen die lekker aanvoelen op je huid.

Top