Stone Island

Stone Island
De kleding van Stone Island is gericht  op functionaliteit en design. Het moet je beschermen tegen de kou, maar de kleding moet er ook leuk uit zien. Met deze insteek richtte de Italiaan Massimo Osti het sportkledingmerk op in 1982.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

In hun eigen laboratorium blijft het merk innoveren en experimenteren met vezels en textielen aan de hand van de nieuwste technologieën. Deze revolutionaire aanpak heeft er toe geleid dat Stone Island ook wel wordt gezien als het merk dat de kijk op sportkleding compleet heeft veranderd.

Stone Island jas Stone Island jas Stone Island jas

Stone Island is vooral bekend geworden met de collectie van jassen en truien. Echter, bestaat de collectie uit veel meer kledingitems. Zo kun je voor broeken, T-shirts en schoenen ook gewoon terecht bij het merk. Op alle items zie je het bekende beeldmerk terug; de geel groene ster met 4 punten in een cirkel met de woorden STONE ISLAND. Dit wordt 'the Compass genoemd.

Jassen

Er is een groot assortiment van verschillende jassen; Bomberjacks, Parka's, Zomerjassen, Winterjassen, Bodywarmers. Bij Stone Island vind je het allemaal. Zo zijn een aantal nieuwe winterjassen bedekt met een metaalachtige glans. Dit zorgt voor een echte retro look. De voorjaarscollectie richt zich juist meer op zachte en vrolijke kleuren. De stoere en sportieve uitstraling blijft echter gewoon behouden en materialen zijn waterafstotend, wat je beschermt tegen een zware regenbui. De jassen van Stone Island onderscheiden zich bovendien door het gebruik van weinig naden. Zo scheurt je jas minder snel en kun je er langer van genieten.

Stone Island jas Stone Island jas Stone Island jas

Truien en T-shirts

Bij Stone Island kun je ook terecht voor stoere en sportieve bovenkleding. Met de knitwear en de fleece truien van Stone Island ga je goed voorbereid de kou in. De collectie bestaat daarnaast uit T-shirts met korte mouwen. De kleding is niet alleen erg praktisch, het is ook origineel en ziet er leuk uit. Daarom moet je niet gek opkijken als je grote wereldsterren (bijvoorbeeld de zanger Drake en de voetbaltrainer Guardiola) ziet lopen in kleding van het designmerk.

Stone Island trui Stone Island trui Stone Island trui

Broeken

Stone Island is het eerste merk waarbij spijkerbroeken een 'stonewashed effect' hadden. De broek krijgt hierdoor een vervaagde en gedragen look, wat nog steeds erg hip is. Het merk blijft zich doorontwikkelen en stopt niet met experimenteren met verschillende stoffen. Je broek ziet er misschien versleten uit, hij is het allerminst. Kwaliteit en functionaliteit blijft altijd de prioriteit voor het Italiaanse kledingmerk.

Stone Island broek Stone Island broek Stone Island broek
Terug

Producten

Top