Silvian Heach 40 resultaten gevonden in 0 shops

Silvian Heach
In 2002 begint het avontuur voor modemerk Silvian Heach. De oprichters zijn de Italiaanse Mena Marano en Joseph Anmaturo. Silvian Heach combineert elegante, tijdloze kleding met items die een tikkeltje outside the box zijn. Het is een spannend merk. Als je het laatste modenieuws volgt, is een regelmatig bezoekje aan het assortiment van dit Italiaanse wonderduo een must.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

Word je wild van de Mediterraanse look en levensstijl? Dan kun je niet voorbij aan de items van Silvian Heach. Dit authentieke Italiaanse modemerk brengt de zomer namelijk in je kleerkast. De laatste modetrends uit Milaan, Florence of Sienna zijn ondenkbaar zonder Silvian Heach. Silvian Heach breidt bovendien in rap tempo haar assortiment uit. Er zit altijd wat voor je tussen!

T-shirts van Silvian Heach

De t-shirts van Silvian Heach zijn een klasse apart. Weinig merken hebben zulke iconische t-shirts voortgebracht. Het zijn draagbare kunstwerkjes. Modern, modieus, mooi. Gestreept of gestipt, sierlijk is het altijd. Ook mag een t-shirt af en toe best nog wel doorschijnend zijn van Silvian Heach. Dan wel op zo'n manier je het ook bij je schoonouders kunt dragen.

Jurken van Silvian Heach

Op zoek naar een mooi jurkje? De keuze is reuze bij Silvian Heach. Oorspronkelijk gemaakt voor het Italiaanse weer, zijn de jurkjes van Mena en Joseph bijzonder geschikt voor de zomer. Hoe warm ook het weer, de fijne gaasjes in de jurken van Silvian Heach ventileren je subtiel en maken elk weertype dragelijk.

Broeken van Silvian Heach

Als je even geen jurk aan wilt, dan kun je natuurlijk ook denken aan broeken van Silvian Heach. De broeken komen in vrijwel alle kleuren en maten, patronen en texturen. Er zijn hele elegante broeken met wijde pijpen, zo wijd dat ze bijna jurken lijken. Ook komen ze in de skinny variant. Silvian Heach weet wat classy broeken zijn.

Top