See by Chloé 149 resultaten gevonden in 0 shops

See by Chloé
Chloé is al sinds 1952 een echt haute couture modemerk. Luxueus, stijlvol, onbetaalbaar. See by Chloé is het jongere zusje van dit Franse modemerk en heeft alle pracht en praal van het schitterende modemerk. Maar See by Chloé onderscheidt zich op één punt: je kunt het wél betalen! De prêt-à-porter van het merk maakt de aller chiqueste mode die toegankelijk is voor jonge vrouwen.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

See by Chloé richt zich met name op accessoires. Het modemerk is dan ook bekend van bijvoorbeeld haar tassen, clutches en schoenen. See by Chloé brengt echter ook tops, broeken, blouses en rokken naar de modieuze vrouw die voor het eerst experimenteert met het neusje van de zalm van de mode.

Accessoires van See by Chloé

De accessoires van See by Chloé lijken soms rechtstreeks uit de koninklijke schatkamer te komen. Neem bijvoorbeeld de tassen. Touwtjes met speelse kwastjes van zwart leer zwieren door goudkleurige metalen ringen tegen een achtergrond van mooi afgewerkt donkerblauw denim. De accessoires van See by Chloé zijn echt een klasse apart! De accessoires zijn ook makkelijk te combineren met je hele klerenkast.

Broeken van See by Chloé

Je herkent een broek van See by Chloé meteen als je er een ziet. Typisch hebben de broeken van See by Chloé wijde pijpen, zelfs de korte broeken zijn flared! Sommige broeken lopen elegant uiteen in de zogenaamde kick flare stijl. Andere broeken zijn weer tight fit, zoals enkele jeans. Broeken van See by Chloé hebben vaak enkele mooie details.

Tops van See by Chloé

Kanten franjes, gepunnikte touwtjes, geborduurde bloemetjes: de tops van See by Chloé onderscheiden zich op ontelbaar veel vlakken. Ze zitten lekker en voelen licht aan. Je voelt je alsof je de koningin van de wereld bent. Bekijks zul je zeker oogsten met de tops van See by Chloé. Dat is niet erg, want je ziet er altijd tip top uit.

Top