Scotch & Soda

Scotch & Soda
Scotch is misschien alleen iets voor volwassenen, maar soda wordt ook door kinderen gedronken. Scotch & Soda is dan ook een merk met kleding voor mannen en vrouwen én jongens en meisjes. Scotch & Soda is een modemerk van eigen bodem. Gevestigd in Amsterdam, helpt dit Nederlandse modehuis fashionista’s al sinds 1980 goed gekleed over straat te gaan.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

In 2001 maakte Scotch & Soda een nieuwe start met drie nieuwe eigenaren. Sindsdien heeft het modemerk in sneltreinvaart de mondiale fashionscene veroverd. Met meer dan 100 winkels wereldwijd, staat de Nederlandse mode weer op de kaart. Wie zegt dat Parijs de hoofdstad is van het zien en gezien worden? Met Scotch & Soda kun je niet om Amsterdam heen!

Strandkleding

Scotch & Soda weet hoeveel waarde wij Nederlanders hechten aan die oh zo korte maar oh zo heerlijke zomer. Dan trekken we alles uit de kast - letterlijk - om er zo vrolijk, zomers, gezond en ontspannen mogelijk uit te zien. De strandkleding raakt precies de juiste snaar.

Voor de perfecte strandlook kun je ook eens kijken in het lookbook.

Lingerie

Scotch & Soda laat zich graag inspireren door exotische invloeden. Dat zie je terug in de hele collectie, zo ook in de lingerie. Prachtige klassieke patronen geven jou een zelfverzekerd gevoel in deze lingerie. De lingerie van Scotch & Soda doet soms aan als een 18e eeuwse muurschildering. Klassiek, weelderig en wild.

Broeken van Scotch & Soda

Tussen de seksen zit groot verschil in de kledinglijn van Scotch & en Soda. Ze hebben effe, ontspannen broeken voor mannen. Voor de vrouw is er een groot spektakel van kleuren, patronen en stoffen wanneer je naar de broeken kijkt. De broeken van Scotch & Soda zijn onder de meest creatieve van de wereld.

Terug

Producten

Top