Ralph Lauren 280 resultaten gevonden in 0 shops

Ralph Lauren
Ralph Lauren begon voor het eerst in 1967 zijn stropdassen te verkopen. Al snel won hij award na award van het meest prestigieuze caliber. Tegenwoordig kent iedereen Ralph Lauren. Een sterk merk: zelfverzekerdheid, netjes, en sexy. In Ralph Lauren ben jij de ideale schoondochter of schoonzoon, want zowel mannen als vrouwen kunnen hun hele garderobe vullen met de kleding van Ralph Lauren.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

Ralph Lauren heeft nu een zeer verscheiden aanbod aan kwaliteitsproducten. Hij is bekend geworden met zijn Polo fashion lijn, maar daarnaast kun je ook leren tassen, riemen, zonnebrillen, broeken, overhemden en galajurken van Ralph Lauren vinden. Ralph Lauren heeft twee keer een cameorol gespeeld in Friends, in 'The One with Ross' Teeth' (1999) en in 'The One with Rachel's Big Kiss' (2001).

Polo's van Ralph Lauren

Zowel voor mannen als voor vrouwen heeft Ralph Lauren prachtige polo's in petto. De knallende kleuren als gif groen, riant rood, korenbloemblauw of ultramarijn zijn voor iedereen fijn om naar te kijken. Ook zitten ze gewoon heel lekker. Met de casual chique stijl van Ralph Lauren sla je nooit de plank mis!

Jurken

Elke powervrouw hoort een jurk van Ralph Lauren te hebben. Nog nooit was chique zo sexy! De jurken van Ralph Lauren zijn comfortabel en strak qua design. Er is de variant van kant, maar ook bijvoorbeeld de jurk in de vorm van een lang overhemd. Perfect in het zakenleven, op de catwalk, of een date in een chique restaurant.

Broeken

Of je nu voor een pantalon met wijde pijpen gaat, of voor een stoere spijkerbroek, de broeken van Ralph Lauren hebben de X factor. Voor de vrouwen zijn er ook leren pantalons of jumpsuits van Ralph Lauren te vinden. Voor de heren zijn naast spijkerbroeken ook mooie pakbroeken om je stijl mee te perfectioneren.

Top