PIECES 2.388 resultaten gevonden in 0 shops

PIECES
Pieces wil hét merk zijn voor jonge vrouwen. Het merk is gericht op het afmaken van de look van de jonge vrouw. Dit doet ze met stijlvolle en betaalbare basics en accessoires. Pieces is een modebewust merk, dat trends in de fashion scene aanneemt en nieuwe trends probeert te creëren. Je kunt de plank dus nooit misslaan met Pieces. Het Scandinavische modemerk maakt lekker zittende kleren die er goed uitzien.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

PIECES is één van de merken van de Deense mode magnaat Troels Holch Povlsen. Zijn verdiensten zijn ook buiten de modewereld opgevallen, want hij werd in 2000 geridderd. PIECES richt zich volledig op damesmode. Voor mooie planten- en bloemen-prints, maar ook voor strakke lijnen en een wat zakelijker imago kun je bij PIECES terecht.

Tops van PIECES

Een ijsje op je t-shirt is niet altijd een goed idee. De tekst ?Icecream is always a good idea? op je t-shirt is dat echter wel. Speels, vlot en vrouwelijk, dat zijn de tops van PIECES. Kijk maar eens naar de roze t-shirts van PIECES uit de 'awesome girls' collectie. Ook kun je prachtige blouses met bijvoorbeeld een gestippeld patroon vinden bij PIECES.

Jeans van PIECES

De jeans van PIECES zitten doorgaans lekker strak. Deze sexy jeans noemen we ook wel de 'jeggings'. Befaamd zijn ze wel met een goede reden. Je derrière heeft er nog nooit zo goed uitgezien als in de jeggings van PIECES. Echt iets voor de jonge zelfverzekerde vrouw!

Accessoires

PIECES presteert het keer op keer om prachtige persoonlijke accessoires te maken. Waar anders kun je een tas van een Perzisch tapijt vinden voor een paar tientjes? Ook de buis sjaals, de vrolijke hoedjes of de zonnebrillen van PIECES zijn items die je outfit echt afmaken. Draag de hoedjes ook op de sandalen met koddige kwastjes.

Top