Michael Kors 687 resultaten gevonden in 0 shops

Michael Kors
Michael Kors is een Amerikaans modehuis dat staat voor eenvoudige, comfortabele kleding die toch zeker ook hip is. Het merk werd in 1981 opgericht door - jawel - Michael Kors. Aanvankelijk richtte Kors zich vooral op het maken van tassen, nadat hij een succesvolle start had gemaakt met zijn debuut collectie. Sinds 2002 kunnen (naast vrouwen) ook mannen kleren scoren van MK.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

De kleding van Michael Kors wordt getypeerd als casual chique, lekker vlot en sportief. Je kunt deze kleding bij heel veel gelegenheden dragen: een feestje, tijdens het shoppen of op werk. Je bent als het ware een kameleon. Ook heeft Michael Kors genoeg in huis om je te kleden voor exceptioneel deftige gelegenheden.

Tassen van Michael Kors

Michael Kors is groot geworden door zijn tassen. Dat verbaast niemand. Waar vind je anders een rugzak van schapenwol? Of zijn iconische crossbody tassen van in strepen gekleurd leer? Zulke tassen vind je uitsluitend bij dit merk. Behalve clutches, vervaardigt Michael Kors tassen en andere tiems voor de modernste tijd. Je kunt nu zelfs jetelefoon in een stijlvol hoesje hullen!

Damesmode

Lange tijd ging alle aandacht van de Amerikaanse modeontwerper uit naar de damesmode van Michael Kors. Dat ging niet onopgemerkt: Michael Kors kreeg een prestigieuze mode award. Uitgereikt door de hoge heren en dames van de Council of Fashion Designers of America. Kors' gevoel voor fijne stoffen in vrolijke kleuren en prachtige patronen trok de jury over de streep.

Herenmode

Soms lijkt het alsof Michael Kors de moderne koning Midas is: alles wat hij aanraakt, verandert in goud. Kors richtte zich jarenlang op de damesmode. Een jaar nadat de herenmode van Michael Kors uitkwam, kreeg hij ook voor de herenmode een award! Zo vrouwelijk als hij vrouwen kan kleden, zo mannelijk en stoer zie je eruit in de herenmode van Michael Kors

Top