Levi’s

Levi’s
Weinig merken hebben zo’n kleurrijke en rijke geschiedenis als Levi’s. Levi Strauss begon in 1873 met het vervaardigen van spijkerstof broeken. De karakteristieke denimblauw gekleurde stof was namelijk uiterst geschikt als werkbroek. En hard werken, dat konden de klanten van Levi’s wel aan de Amerikaanse Westkust. In de goudmijnen werden de broeken van Levi’s dan ook dankbaar gedragen.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

Als je ooit eens Levi's jeans hebt gezien, dan begrijp je wel dat deze broek niet uitsluitend door mijnbouwers gedragen kon blijven worden. Daar zijn de jeans van Levi's veel te mooi voor. Een halve eeuw nadat Levi Strauss de uitvinding van de spijkerbroek had gepatenteerd, drong de jeans eindelijk door in de fashion scene. En zij bleef daar!

Jeans van Levi's

De jeans van Levi's komen in alle soorten en maten. Je hebt korte spijkerbroeken van Levi's, maar ook denim rokjes en lange broeken voor mannen en vrouwen. Denk ook aan de herkenbare boyfriend jeans (voor de dames dus!) en de strakke slim fit jeans. Levi's is het meest bekende spijkerbroekenmerk en blijft al jaren aan kop op de jeansmarkt.

T-shirts van Levi's

Zo blauw als de broeken zijn, zo rood is het logo van Levi's. Wie kent de dikgedrukte witte letters ?LEVI'S? niet? Met het logo van Levi's maak jij een fashion statement. Het ziet er vrolijk uit, vooral boven een jeans van Levi's - zoals je kunt raden. De t-shirts van Levi's komen ook in gestreepte en effen uitvoeringen.

Accessoires van Levi's

Bij een stevige broek, hoort een stevige riem. En bij een stevige riem, hoort een stevige rugzak. Levi's heeft het gelukkig allemaal. En ze zijn allemaal nog mooi ook. Ook zijn er fel gekleurde bandana's, schoudertassen en natuurlijk beanies van Levi's. Eigenlijk elke accessoire die je kunt verzinnen, heeft Levi's wel voor je gemaakt.

Terug

Producten

Top