KENZO

KENZO
Kenzo is een Frans modehuis uit Parijs, met Japanse en Aziatische invloeden. Dat komt door de oprichter en naamgever; Kenzo Takada, die in 1964 vanuit Japan naar Parijs kwam. Hij kwam speciaal naar Frankrijk om zijn carrière in de mode te starten. De boetiek waar Kenzo zijn kleren aanbood, kreeg een jungle thema. En dat trok direct aandacht! Zijn stijl is een groot succes.

Lees meer

Sorteer op: Relevantie

De kleding van Kenzo is luxe, eigenzinnig, futuristisch en exotisch, vooral oriëntaal. Het karakteristieke tijger logo siert veel kledingstukken. Kenzo is echt een 'urban' merk. Stoer, underground en meer dan een tikkeltje alternatief. Met geen kledingmerk kun je zo gemakkelijk een fashion statement maken als met Kenzo. Zowel voor mannen als voor vrouwen heeft Kenzo unieke items in de collectie.

Damesmode van Kenzo

Wil je vandaag iets aantrekken wat je niet vaak ziet? Kijk dan eens naar de damesmode van Kenzo. Met de felle kleuren van Kenzo zijn alle ogen op jou gericht. Of je nu sokken, jurken, hoodies of shirts van Kenzo draagt, dat je de show steelt is wel duidelijk. Kenzo heeft ook een aantal items dat 'netjes' is, maar toch een vleugje rebelsheid uitstraalt.

Herenmode van Kenzo

Jazeker! Kenzo heeft ook nette pakken en zeker ook hemden. Daar staat dan wel vaak 'KENZO' op in koeienletters. Gewoon om te laten zien dat je een lieve duit hebt betaald voor het hemd. De herenmode van Kenzo richt zich echter vooral op kleding die jong en speels is. Lekker zittende kleding die je in je vrije tijd kunt dragen.

Hoodies van Kenzo

Een unieke combinatie van Aziatische en Westerse invloeden. Dat kun je verwachten als je door de hoodie collectie van Kenzo neust. Een angstaanjagende tijger op je borstkas? De Tijger van Kenzo is prachtig ontworpen. Ook kun je ervoor kiezen om een Hoodie van Kenzo met een groot oog te dragen. De kwaliteit is altijd even onberispelijk!

Terug

Producten

Top