Kersttruien

Je kan er niet meer omheen. De kersttruien. Je kunt ze tegenwoordig kopen in alle kleuren, maten en de meest gekke opdrukken komen voorbij.

De kersttrui is de outfit voor op en misschien zelfs wel rondom de kerstdagen. Het is een perfecte dresscode om naar je familie dragen, maar ook naar een kerstdiner van vrienden met een ongedwongen sfeer. 

Lees verder

Om eerlijk te zijn is de kersttrui tegenwoordig misschien wel populairder tijdens de kerst dan de little black dress of de welbekende Black Tie. Wie had dat ooit gedacht? Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is de trui het kledingstuk voor kerst 2017. Je kunt de trui in een serieuze variant kopen of je gaat voor een gekke 'foute' kersttrui. Om je toch een beetje stylish op pad te laten gaan heeft Dresscode de leukste kersttruien voor je op een rij gezet.

Kersttruien voor de vrouwen

Een voordeel voor de vrouwen is, is dat de kersttrui op ontzettend veel manieren gedragen kan worden. Combineer hem met een broek, rok of koop een hele grote en draag hem zelfs als jurk. Het maakt niet uit hoe je combineert. Alles is goed.

Dames kersttruien
kersttrui-vrouwen-asosboohookersttrui-vrouw otto
Shop Kersttruien bij Forever 21Shop de foute kersttrui bij Boohoo Shop foute kersttrui bij Otto
kersttrui c&akersttrui-asos-dezekersttrui-bijenkorf-vrouw
Shop de casual kersttrui bij C&AShop de foute kersttrui bij AsosShop de kersttrui bij Wehkamp

Kersttruien voor de mannen

Mannen, jullie zijn de oorspronkelijke dragers van deze trui. De kersttrui is allereerst alleen ontworpen voor mannen. Zorg er daarom voor dat je de meest gekke en opvallende trui aantrekt tijdens de kerst. Alleen zo kun je nog laten zien we hier de baas is als het op kersttruien aankomt.

Heren kersttruien
kersttrui-man-asoskersttruien-man-asoskersttrui-wehkamp-man-deze
Shop de klassieke Kersttrui bij OttoShop foute Kersttrui bij Forever21Shop de foute kersttrui bij Wehkamp
kersttrui C&Akersttrui-boohoo-dezekersttrui-man-we-deze
Shop klassieke kersttrui bij C&AShop kerstruien bij BoohooShop leuke kersttruien bij WE
Top