Stijlgidsen

Kersttruien

Je kan er niet meer omheen. Kersttruien, die moet je in je kast hebben! Je kunt ze tegenwoordig kopen in alle kleuren, maten en de meest gekke opdrukken.

Om eerlijk te zijn, zijn kersttruien tegenwoordig misschien wel populairder tijdens de kerst dan de little black dress of de welbekende Black Tie. Wie had dat ooit gedacht? Zowel voor de mannen, vrouwen als voor kinderen is de trui hét kledingstuk voor kerst 2017. Je kunt de trui in een serieuze variant kopen met een traditionele “Lapland print” of je gaat juist voor een hele gekke ‘foute’ kersttrui.

Shop dames Shop heren

De kersttrui

De kersttrui is de outfit voor op en misschien zelfs wel rondom de kerstdagen. Het is een perfecte dresscode om naar je familie dragen, maar ook naar een kerstdiner van vrienden met een ongedwongen sfeer.

Om je toch een beetje stylish op pad te laten gaan heeft Dresscode de leukste kersttruien voor je op een rij gezet.

Kersttruien voor dames

Een voordeel voor de vrouwen is, is dat kersttruien op ontzettend veel manieren gedragen kunnen worden. Combineer hem met een mooie skinnybroek, een kort rokje of koop een hele grote en draag hem zelfs als jurk. Je kan hem dus op heel veel manieren dragen. Alles is goed.

Kersttruien voor heren

Mannen, jullie zijn de oorspronkelijke dragers van deze trui. De kersttrui is allereerst alleen ontworpen voor mannen. Zorg er daarom voor dat je de meest gekke en opvallende trui aantrekt tijdens de kerst. Alleen zo kun je nog laten zien wie hier de baas is als het op kersttruien aankomt. Het is een casual kerst look, dus je kan hem op een spijkerbroek dragen. Wil je voor iets netter gaan kies dan bijvoorbeeld voor een chino.

Top