Stijlgidsen

Kerstoutfits voor dames

Wat ons betreft is december de leukste maand van het jaar. Er komen zoveel verschillende dresscodes voorbij. Het is echt DE maand dat je je op kledinggebied helemaal mag uitleven.

Een mooie kerstoutfit voor dames; het lijkt makkelijk. Toch blijft het elk jaar weer lastig om de mooiste en meest feestelijke kleding voor de feestdagen bij elkaar te vinden.

Er is elk jaar zoveel keuze voor vrouwen. Dames kunnen namelijk in vele verschillende stijlen verschijnen. Van gala- tot cocktailjurken, van colberts met blouses en een rok, maar vergeet ook zeker niet de feestelijke jumpsuits. Weer eens wat anders en met een mooie pump geeft dit echt een mooie vrouwelijke look.

Mooie kerstoutfit voor dames

Het liefst wil je voor kerst en oud en nieuw minimaal drie verschillende outfits. Dit jaar hoef je als vrouw niet standaard in een mooie jurk te verschijnen. Dit jaar is nog veel meer mogelijk tijdens de feestdagen.

Ga dit jaar eens uit je comfortzone en kleed je in een opvallende glittertop onder een mooi colbert en draag daaronder een leather look broek. Wil je extra vrouwelijk combineer deze look dan met mooie hoge laarzen of sexy pumps. Als je een wat stoerdere look wil kan je het combineren met veter boots.

Een kersttrui is en blijft ook altijd een leuke, grappige keuze voor op een van de kerstdagen. En is een goede keuze op het kerstdiner met vrienden. Als je voor het eerst bij je schoonouders gaat eten of als je naar een chique restaurant gaat is het misschien niet de beste keuze.

Daarnaast is het leuk om niet drie keer in het zwart te gaan. Kies dit jaar ook voor kledingitem in het bordeaux rood of kerstgroen. Verder zijn de kleuren goud en zilver nog altijd ontzettend populair voor de decembermaand. Een beetje extra glitter en glamour mag best.

Succes met het shoppen van de perfecte kerstoutfit voor dames en alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Top