Heren outfit voor de feestdagen

Heren outfit voor de feestdagen

Jaja, voor je het weet staat de mooiste maand van het jaar weer voor de deur. December! En voor je het weet beginnen de feestdagen. Maar WAT MOET JE AAN?!

Elk jaar wil je er met de feestdagen weer goed uitzien. Een opvallend overhemd voor de kerstborrel op werk, een mooie kersttrui op eerste kerstdag bij oma, een strak colbert voor de tweede kerstdag bij je schoonouders en een glanzende, chique overhemd om te stralen met oud en nieuw.

Tips voor de feestdagen

En om je er sowieso goed uit te laten zien tijdens de feestdagen, hebben we hier enkele tips voor je zodat je zeker weet dat jouw dresscode dit jaar klopt.

  1. Durf! In Nederland hebben we helaas op modegebied vaak het motto:' doe maar normaal dan doe je al gek genoeg'. Dat motto mag je met kerst achterwege laten. Koop eens een kleur die je normaal gesproken niet durft te dragen. Je zal zien dat de complimenten binnenstromen en je hier van gaat stralen.
  2. Prints zijn helemaal in tijdens deze feestdagen, dus zorg ervoor dat je die in ieder geval in één van je outfits verwerkt.
  3. Glam! Ook al ben je misschien een man, met kerst is het enige moment dat ook jij glitters en glans in je kleding mag verwerken. Dus neem het ervan en ga eens voor een glimmende blazer.
  4. Laagjes! Kerst is misschien in de winter, toch zullen de temperaturen op de kerstborrel of tijdens het gourmetten hoog oplopen. Daarom zijn laagjes echt ideaal. Je moet je namelijk wel lekker voelen in je kerstoutfit. Met een leuke blazer of colbert kun je met je outfit leuke combinaties maken en ook nog wat uittrekken als het te warm wordt.

Kleding voor de feestdagen​

overhemd kerst heren wekerst overhemd heren zalandooverhemd kerst outfit C&A
Shop je kerstoutfit bij WE  Shop je kerstoutfit bij ZalandoShop je kerstoutfit bij C&A
pak heren kerst Ottopak heren kerst zalandopak kerst bijenkorf heren
Shop een feestelijk pak bij Otto  Shop een feestelijk pak bij ZalandoShop een feestelijk pak bij Bijenkorf
Top