Een gastartikel schrijven voor Dresscode

gastblogsterOp de blogpagina van Dresscode geven onze vaste redacteuren en redactrices allerlei tips, adviezen en informatie op het gebied van dresscodes, kleding en mode-gerelateerde onderwerpen. Op modegebied gebeurt er ontzettend veel en er zijn nog veel invalshoeken die wij willen belichten. Een bijdrage van een dresscode-professional, ervaringsdeskundige of liefhebber/kenner van fashion is daarom altijd van harte welkom!

Heb jij een goed gevoel voor stijl en mode? Ben jij op de hoogte van de laatste kledingtrends én heb je ook nog eens een vlotte pen? Dan is het mogelijk een gastartikel te schrijven voor Dresscode.nl

Wat wij verwachten van jou

Wat is het idee? Eigenlijk is het concept heel simpel. Jij schrijft op eigen initiatief een leuk artikel dat te maken heeft met kledingcode of mode. Het mag van alles zijn, zolang het informatief is en op een leuke manier is geschreven. Nadat je (eventueel in overleg met ons) een artikel hebt geschreven, kun je deze inzenden. Wij beoordelen of het artikel geschikt is voor publicatie op onze blog, waarbij we eventueel nog wat aanpassingen verwerken. De eindredactie ligt dus bij ons. Je artikel wordt uiteindelijk onder vermelding van jouw naam geplaatst.

We zijn op zoek naar gastredacteuren/gastredactrices die verstand hebben van kledingcodes en deze ook op de voet volgen. Onze ideale gastauteur weet daarnaast meerdere invalshoeken te belichten en kan een onderwerp op een creatieve wijze presenteren. Een passie voor schrijven en/of bloggen maakt het plaatje helemaal compleet.

Wat wij verwachten van je gastartikel

Om de kwaliteit en reputatie van Dresscode te waarborgen, stellen we een aantal eisen aan gastartikelen. Lees onderstaande eisen gerust door en neem even contact met ons op wanneer je nog vragen hebt.

Minimaal 300 en maximaal 500 woorden
Wij ontvangen graag artikelen die 300 tot 500 woorden bevatten. Artikelen die meer dan 500 woorden bevatten, worden niet geaccepteerd. Dresscode wil lezers voorzien van kwalitatief goede artikelen die niet te kort maar ook niet te lang zijn.

Fris, Origineel en Uniek
We zijn op zoek naar artikelen die fris, vernieuwend en origineel zijn. In de wereld van fashion en trends zijn er erg veel thema's en onderwerpen die nog niet de aandacht hebben gekregen die ze verdienen. Wij dagen jou uit om juist deze onderwerpen te behandelen. Wees origineel!

Wij willen er te allen tijde zeker van zijn dat artikelen die wij online zetten uniek zijn. Om deze reden doen we altijd een plagiaat scan. Ook als het gaat om één enkele zin is het niet de bedoeling dat je letterlijk iets van een ander artikel of van een andere tekst overneemt.

Vrij van reclame en/of links
We ontvangen graag artikelen die 'neutraal' zijn en geen reclame bevatten. Zijn er echt belangrijke websites, shops of merken die essentieel zijn voor je verhaal? Dan graag even in overleg!

Spelling en grammatica
Artikelen die teveel spelfouten bevatten worden niet geplaatst. Bij het schrijven van een artikel kan er natuurlijk snel een spelfoutje insluipen, maar bij meer dan vijf spelfouten en/of grammaticale fouten moeten we helaas tot de conclusie komen dat het artikel niet voldoet aan de gewenste kwaliteit.

Wat jij van ons mag verwachten
Op de eerste plaats bieden we je een welbezocht en mooi platform waarop jij jouw modeartikelen, tips en adviezen kunt delen met een groot publiek. Daarnaast krijg je de kans om een bekendheid te worden op gebied van mode. In de sectie 'over de auteur' krijg je bovendien de kans om een link te plaatsen naar je eigen website, blog of social media profiel.

Enthousiast geworden?

Neem direct contact met ons op via het contactformulier of stuur even een mailtje, dan kijk ik of ik jouw hulp kan gebruiken.
amber@dresscode.nl met jouw voorstel of ideeën. Ook voor vragen kun je het best even een e-mail sturen.

We hopen snel van je te horen!

Team Dresscode

Top