Zwembroeken trends 2019: Dit is een stijlvolle zomerlook!

Zwembroeken trends 2019: Dit is een stijlvolle zomerlook!

Wat zijn deze zomer de zwembroeken trends? Op het strand, aan het zwembad of voor tussendoor: als man heb je een mooie zwembroek nodig. Maar, niet eentje die alleen fijn voor het water is. Want, het oog wil natuurlijk ook wat…

Tijdloze klassiekers, frisse prints

De zwembroeken trends voor 2019 laten een breed palet zien. Zo kun je als man voor tijdloze klassiekers gaan, maar je kan ook zeker voor een frisse print kiezen.

Ander detail: de meeste zwembroeken hebben een korte tot medium-korte lengte dit jaar.

Zwembroeken trends 2019

In 2019 valt er genoeg te kiezen, want de trends en stijlen kennen grote verschillen. Van ruig en sportief tot meer speels en chic: genoeg keuze dus! Maar, welke zwembroeken trends passen bij jou?

Met deze zwembroeken zul je modieus op het strand verschijnen...

1. Militair

De militaire look is een stoere trend. Wel zie je deze in verschillende stijlen terugkomen. Zo kan het om egale tinten gaan, zoals warmgrijs en legergroen.

Het meest typisch zijn de camouflageprints: deze zijn iconisch rond de leger look.

2. Witte strepen

De witte Bretonstreepjes zorgen voor een chique en maritieme uitstraling. Hoewel blauw hierbij het meest domineert, zie je eveneens kleuren als zalmroze, grijs en rood voorbijkomen.

Houd je vooral van een nette look? Dan zijn de witte streepjes vast iets voor jou!

3. Botanische prints

Wil je wel een stijlvolle uitstraling, maar is één egale kleur niet genoeg? En, houd je van een Caribisch sfeertje? Denk dan eens aan een botanische print.

Deze zwembroeken zijn veelal voorzien van tropische dessins, zoals palmbladeren, exotische bloemen en ananassen. Misschien nog wel meer dan de anderen weet déze trend voor een vakantiegevoel te zorgen...

4. Block

Kies je voor de block-trend? Dan ga je in dit geval voor één kleur. En nee, dat is zeker niet saai! Een mooie, opvallende tint kan namelijk enorm stijlvol staan.

Zeker als deze ook nog eens mooi bij je huidskleur past. Zo kun je voor verfijnd donkerblauw kiezen. Of, ga voor knallend koraalrood…

5. Old skool zwembroeken

Eenvoudig, maar dan met een extraatje: dat is de old skool trend rond zwembroeken. Veelal hebben deze shorts één kleur, al komen ze ook in meerdere tinten voor, zoals een streepjesmotief.

Wat deze trend kenmerkt, is de vorm van de zwembroek. Deze heeft namelijk wat weg van het old skool sportbroekje van vroeger…

Zwembroeken passend bij huidskleur

Het is vooral belangrijk een zwembroek te kopen die bij jou past. Dit kan om een bepaalde stijl gaan, maar eveneens om de kleur. Niet iedere tint staat je namelijk even flatteus.

En, heb je een verkeerde te pakken? Dan zal het je uitstraling helaas geen goed doen. In veel gevallen geldt dat lichte huidskleuren vooral aardse tinten goed kunnen hebben.

Ben je donker van huid? Dan kun je voor meer aanwezige tinten kiezen. Hoe bruiner de huid, hoe feller en lichter de kleur mag zijn. Ontdek dus eerst de tinten die bij je passen alvorens je een keuze maakt.

Of je nu voor een tijdloze klassieker of een frisse, botanische print gaat: ook dit jaar heb je weer genoeg keuze rond zwembroeken. Dus, laat die warme dagen maar komen!

Redactie

Redactie

Top