Zonnebril Amalia vliegt de winkels uit!

Zonnebril Amalia vliegt de winkels uit!

Dat Máxima letterlijk dé modekoningin van Nederland is, is een vaststaand feit! Maar, ook hier lijkt de koninklijke appel niet ver van de boom te vallen…

Want als er iemand opviel deze skivakantie, dan was het kroonprinses Amalia wel…

Skivakantie Lech

Traditiegetrouw reist de Koninklijke familie ieder jaar af naar het mondaine en Oostenrijkse Lech. Een vakantie wil je ontspannen beleven, dus de fotograferen krijgen enkele minuten om hét kiekje te schieten.

'Dat is toch ieder jaar hetzelfde beeld?', zul je misschien denken. Nou, zeker niet!

Als er iemand op wist te vallen dit jaar, was het prinses Amalia. En nee, niet vanwege haar sportprestaties…

Amalia × Hollywood Zonnebrillen

De tijd van stoffige jurken en strenge kledingregels is voorbij. Althans, wel als het aan het Nederlands Koningshuis ligt. Tijdens het geflitst van de camera's was één ding namelijk niet te missen: dé ultramoderne zonnebril van Amalia.

Foto: ANP

Deze knalgele zonnebril met spiegeleffect, van het merk Privé Revaux, valt letterlijk niet te missen. Dat moeten veel vrouwen ook gedacht hebben: na publicatie van de skifoto was deze zonnebril van Amalia in korte tijd volledig uit voorraad.

Deze bril komt hierbij uit de speciale collectie van Ashley Benson, de blonde actrice van Pretty Little Liars. Dus, mocht je gedacht hebben: 'Waar ken ik die stijl toch van?', dan kan deze Amerikaanse Netflix-serie je antwoord zijn!

Vooral bij tieners is deze serie dan ook razend populair….

Lage prijs

'Maar waarom is die bril ineens zo geliefd? Alleen omdat Amalia 'm draagt?' Ja en nee.

Amalia is natuurlijk een groot voorbeeld voor veel tienermeisjes. Maar, dat is niet het enige succes van de bril... De prijs voor deze zonnebril heeft het toegankelijke bedrag van slechts 30 Euro.

Wat Amalia laat zien, is dat je voor niet heel veel geld er als een 'royal' uit kunt zien. En hé, dat maakt zo'n bril ineens erg aanlokkelijk…

Een goede stijl hoeft dus niet veel te kosten: één van de grote redenen waarom Amalia, net als haar moeder, zo populair is! Dit lieten beide al eerder zien door tijdens Koningsdag kleding van Zara te dragen.

Ik wil ook de zonnebril van Amalia!

De zonnebril van Amalia vliegt op het moment de winkels uit en is op veel plekken zelfs al uitverkocht... Het kan dus zijn dat dit exemplaar niet meer verkrijgbaar is. Maar, ook dat hindert niet.

Met deze stijl laat Amalia zien dat een trendy en royal look helemaal niet duur hoeft te zijn. Zie je een vergelijkbaar exemplaar? Ga ervoor!

En, anders weet haar hippe mama je vast te inspireren… 😉

Redactie

Redactie

Top