Zomerse lingerie: die mag gezien worden!

Zomerse lingerie: die mag gezien worden!

Je zomerse lingerie mag best gezien worden! Tegenwoordig leven we niet meer in een tijdperk waarbij de lingerie onder een hoop kledingstukken verborgen moet worden.

Sterker nog, lingerie begint steeds meer een 'outfitonderdeel' te worden dat gezien mag worden.

Oké, je loopt misschien niet enkel in een BH over straat, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden om lingerie stijlvol en 'openlijk' te dragen...

Warme jaargetijden

'Openlijke' lingerie wordt voornamelijk in de meer warmere jaargetijden gedragen. Logisch ook, want met lage temperaturen krijg je het snel veel te koud.

Daarnaast past deze look ook beter bij het zomerse seizoen. Je draagt luchtige kleding, romantische rokken en veelal open schoenen, dus elegante zomerse lingerie past hier perfect bij.

Ook staat de zomer voor speelsheid en zou je het best als een symbool van de vrijheid kunnen zien aangezien je lekker tot in de late avonden naar buiten kunt, festivals bezoekt of voor een reisje het land tijdelijk verlaat.

Dat 'vrije' gevoel mag je dus ook in je outfit laten zien.

Zomerse kleuren

De zomer staat natuurlijk voor zonnige kleuren, zoals lieflijke pastels en felle tinten, denkende aan lichtblauw, poederroze, zachtgeel, rood, wit, kobalt en koraal.

Deze kleuren zijn dan ook perfect om met een outfit te combineren die eveneens deze tinten bevat om zo 'een geheel' te creëren. Laat de lingerie dus zeker matchen met de rest van je look.

Zomerse lingerie als outfit

Misschien is dit wel het belangrijkste dat je wilt weten: 'Hoe kan ik nu stijlvol een outfit met lingerie dragen zonder dat het een goedkope uitstraling heeft?'

Allereerst begin je natuurlijk met een harmonieus geheel. Als je heel veel korte items draagt, zoals 'veel decolleté', minirokken en hoge plateauhakken, kun je snel een ongewenst effect krijgen. Dat wil je niet.

Zorg dus voor een goede balans tussen elegant en sexy.

Outfit 1
Rok en bustier: Kies allereerst voor een kanten bustier in een 'crop top' vorm die een romantische uitstraling heeft. Lees: Dus geen 'pikant', leren model.

Denk hierbij aan kleuren als baby blauw, wit of poederroze voor een vrouwelijke uitstraling en breng deze samen met een bodycon rok met knielengte in eveneens zachte pasteltinten. Zomers, maar toch classy.

Maak de outfit af met sandaletten of witte sneakers voor een meer speelse look.

Outfit 2
Broek en kanten top: Met de broek en kanten top kun je kiezen voor -bijvoorbeeld- een witte skinny. Deze optie is ideaal doordat je deze met allerlei tinten combineren kunt.

Breng het samen met een volledig doorzichtige, kanten top, bijvoorbeeld poederroze, en combineer deze met eenzelfde kleur lingerie.

De BH mag dus gezien worden! Maak de outfit af met felgekleurde hakken om de look extra zomers te maken.

Outfit 3
Blazer: Breng een chique, kanten hemdje met een blazer samen om zo meer contrast tussen 'chic' en 'vrijblijvend' te creëren.

Om het nog iets speelser te maken, kun je het eveneens combineren met een lichte jeans en sneakers. Maar, ook de nude sandalette is een stijlvolle optie.

 

Kies dus voor zomerse tinten en elegante kledingstukken; zo kun jij lingerie op de mooiste manieren dragen!

Redactie

Redactie

Top