Wintergarderobe loves zomerSALE

Wintergarderobe loves zomerSALE

Het einde van de zomer is alweer in zicht. We hopen natuurlijk op een prachtige nazomer, maar dan houdt het toch echt op met de lange, zonnige dagen. Koude dagen betekent dat je je winterkast weer mag aanvullen. Maar wist je dat de zomersale (die nu volop in gang is), ook ontzettend handig is voor het najaar. Wie zegt dat die shirts met korte mouwen of zomerse bloemenprints niet heel goed te dragen zijn de komende maanden? Hoe je met de zomersale je wintergarderobe aanvult, lees je hier:

Zomersale voor in de winter

Als je nu in de stad loopt, zul je merken dat de zomersale alweer gestart is. Jurkjes, sneakers, jeans, topjes, allemaal sterk afgeprijsd. Niet iedereen is altijd heel enthousiast over de zomersale. Je koopt een leuk jurkje, of sneakers met het idee dat je ze pas volgend jaar kunt dragen. Het is natuurlijk veel leuker als je de kleding direct kunt dragen. Maar zomerkleding kun je prima dragen in het najaar, als je het maar goed combineert met wat warmere kleding.

Tips voor vrouwen

Wellicht ben je ze al tegen gekomen, de kleurige jurkjes, shorts en rokjes. Laat ze niet liggen, maar schaf ze aan. Met onderstaande tips weet je namelijk precies hoe je deze kledingstukken kunt dragen als de temperaturen dalen.

Jurkjes

Zomerjurken, hoe zomers ze er ook uit zijn, kun je helemaal najaarsproof maken. Dit doe je door er een dikke maillot/panty en een paar elegante enkellaarsjes eronder te dragen. Voor een winterse look kies je het beste voor een donkere panty of maillot. Maak je outfit af met een warm vest of een stoer biker jacket.

Shorts

Shorts lijken wel het ultieme zomerkledingstuk, maar met een dikke panty of maillot zijn ze ook prima te dragen in de winter. Het meest elegant is als je een nette short draagt met een paar mooie laarzen of pumps. Zo heb je een nieuwe outfit voor naar je werk.

Rokken

Rokken komen voor in diverse lengtes, van zeer kort tot aan de voeten. De lange rok droeg je vast al tijdens koude dagen, maar ook de korte rok is dit najaar hip. Combineer hem met een mooie trui of stoer vest en draag onder je rok gewoon je enkellaarsjes, dat is juist hartstikke hip.

Tips voor Mannen

De zomerkleding voor mannen is wat meer beperkt dan bij de vrouwen. Geen rokjes, geen jurkjes, maar wel sneakers en t-shirts. Lees hieronder hoe je ze dit najaar draagt.

Sneakers

Tegenwoordig zien we dat sneakers het hele jaar door gedragen kunnen worden. Let er wel in de sale op dat je niet sneakers koopt met een te dunne stof, zodat je ze ook op de koudere dagen kunt dragen. Veel sneakers die je nu kunt kopen zijn wat dikker en houden je voeten prima warm in de winter.

T-shirts

T-shirts kun je nog uitstekend in de winter dragen. Combineer het met een warm, wollen vest en je loopt er hip en trendy bij. Of kies een stoer overhemd en draag hem open voor een nonchalante, ontspannen look.

Laat die leuke zomersale dus niet aan je voorbij gaan. Dit is je kans om goedkoop kleding in te slaan en er ook nog een hele winter van te genieten.

Redactie

Redactie

Top