Witte broek: zó draag je hem zonder problemen

Witte broek: zó draag je hem zonder problemen

Waarschijnlijk komt het je bekend voor: de haat-liefde verhouding met een witte broek. Het staat zomers en fris, maar wat nu als je er iets op knoeit...

Of, wanneer je het verkeerde ondergoed draagt; de witte broek zal je zeker niet sparen en deze 'ongelukken' groots laten zien. Dus, hoe kun je een witte broek nu succesvol dragen?

Haat-liefde verhouding

De witte broek is voor velen een geliefd kledingstuk. In de zomer staat het fris, het zorgt door de warmte-afstotende kleur toch voor enige verkoeling én je kunt het bovenal met alle tinten van het kleurenpalet combineren.

Op dat front zou je het dus je 'meest ideale' broek kunnen noemen. Maar, alles kent zijn nadelige punten: ook de witte broek. Want, combineer je hem niet met het juiste ondergoed? Dan is dit meteen zichtbaar.

Ben je een beetje onhandig en heb je per ongeluk saus gemorst op je broek? Dan springt dit direct in het oog en makkelijk te verwijderen is het ook niet.

Dus, hoe kun je nu enkele ongemakken voorkomen? Te beginnen bij de eerste stap...

Stap één: Goed ondergoed

Het kiezen van het juiste ondergoed voor een witte broek is essentieel aangezien je hiermee kunt voorkomen dat iets zichtbaar zou zijn.

Er wordt vaak gedacht: 'Ik draag wit ondergoed, dat is hetzelfde als de broek en zal dus niet doorschijnen'. Logisch gedacht misschien, maar helaas wel verkeerd: ook wit is een flinke 'doorschijner'.

De beste optie blijft altijd de huidskleurige slip: deze geeft de minste kans op zichtbaarheid wanneer je wit draagt. Het is misschien niet de meest 'yes-die-móet-ik-hebben-kleur', maar het zal je een hoop gênante momenten besparen...

Doen dus!

Stap twee: Welk ondergoed?

Ieder vrouwenlichaam is anders en zo ook de optie voor het ondergoed. Heb je namelijk een behoorlijk stevige bilpartij? Dan kun je het beste voor een hipster of boxer gaan.

Is je derrière meer aan de kleine kant, of ben je slank, maar heb je wél een aardig volumineuze bips? Dan kun je gerust voor een string kiezen.

Probeer ook met kant wat op te passen, want ook deze textielvorm wordt in wit niet enkel tot de verbeelding overgelaten...

Stap drie: Draag de juiste broek

Het klinkt misschien wat vaag, maar bij wit moet je goed op de maat en de stijl van de broek letten. Witte exemplaren kunnen gauw tekenen waardoor je voller kunt lijken dan je mogelijk zou willen.

Ga dan ook zeker voor een maat en stijl die goed bij jou past. Kom je bij skinny niet goed tot je recht? Kies dan gerust voor een wijdere fit.

Stap vier: Combineren

Probeer een harmonie in wit te vinden, zoals een lossere top bij een witte skinny of juist een strakke top bij een wijdere broek; hiermee oogt het geheel net iets speelser maar wel in balans. Maak het dan ook af met pakkende sieraden en fleurige hakken of sandaaltjes.

Draag je graag een witte broek? Kijk dan eens naar dit stappenplan; zo weet je zéker dat je onbezorgd de straat over kunt!

Redactie

Redactie

Top