De wijde pijp, hij mag weer!

De wijde pijp, hij mag weer!

De broek met wijde pijp is terug van weggeweest. Jaren geleden zijn we begonnen met het dragen van de skinny jeans. Langzaam verving hij het wijde model en dachten we ook dat deze nooit meer terug zou komen. Het jaar 2018  brengt daar verandering in. Dit is HET jaar dat we weer langzaam naar de uitlopende broeken toe gaan. Het grappige is dat de wijde pijp jaren geleden de broek was voor iedereen. Een broek die strak om je benen zit, was geheel onbekend en toen nog vreemd. De wijde pijp is dus langzaam aan het terugkomen, maar nog niet iedereen durft het aan. Hij wordt nu alleen nog gedragen door de modemeisjes, dames in de wat hogere klassen of de durvers onder ons. Gelukkig na dit blog ben je over je twijfels heen.

Bekijk de wijde pijp

Veel vrouwen vinden het weer een beetje eng om de wijde broeken uit de kast te halen. De wijd uitlopende broeken waren een aantal jaar geleden echt een no-go. Maar we kunnen je geruststellen: je mag hem absoluut weer aan. De moderne versies die nu in zijn, geven de vrouw nog meer curves. Daarnaast is het de ideale broek om je benen nog langer te laten lijken. Je hebt ze in vele kleuren en soorten en je zal deze broek het komende seizoen nog meer gaan zien. Vele celebraties dragen de wijde pijp al daarnaast kwam hij afgelopen Paris Fashion Week vaak voorbij op de catwalk.
Hieronder kan je jouw wijde pijp shoppen. We hebben de leukste webshops voor je op een rij gezet.

Bekijk broeken met wijde pijp

Enkele tips

Hieronder hebben we enkele tips voor de flared broek. Dan weet je zeker dat je hem op de goede manier combineert en zijn er dus geen redenen meer om hem niet te dragen.

  •  Draag je broek met hakken! Door de hak komt de broek allereerst niet op de grond. Daarnaast maken hakken de broek nog veel vrouwelijker. Ook kun je met een soort hak de broek een statement geven. De 'hippie look' met een bruine leren hak en bandjes. Of ga je voor chique? Neem dan een mooie zwarte, glimmende pump.
  • De top maakt de broek. Het leuke aan deze broek is dat de top hem afmaakt. Een wijde pijp kan in verschillende soorten style worden gedragen. Een blouse maakt hem chique, een spijkerstof maakt hem casual en een t-shirt maakt hem trendy. Zorg er wel voor dat je niet een te wijde top draagt. Laat je outfit langzaam uitlopen. Onderin een wijde pijp = bovenin een strakke top of blouse.
  • Koop de broek lang genoeg. De wijde pijp moet wel echt tot de enkels komen. Zorg er met winkelen voor dat je goed naar de lengte van de broek kijkt.

Redactie

Redactie

Top