Week 34: nieuwe producten in de shop

Week 34: nieuwe producten in de shop

Een nieuwe week, nieuwe items! Er staan een heleboel nieuwe producten van gave webshops in onze shop. Kijk je mee?

Ben je op zoek naar mooie items volgens de laatste trends of casual basics van topkwaliteit? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Van hippe kleding voor dames en heren tot comfortabele stukken volgens de Amerikaanse 'college stijl': je vindt het in onze webshop! Benieuwd welke shops je vanaf nu ook bij ons shopt? Lees dan gauw verder.

America Today

America TodayAmerica Today representeert de Amerikaanse campus lifestyle met hun brede assortiment relaxte basic items, accessoires en all time college-klassiekers. Het merk staat bekend om zijn jeans, T-shirts, sweaters, joggers en hoodies met opvallende logo's, details en prints. Ze ontwerpen kleding voor jonge en ondernemende heren en dames met een casual stijl. Voor diegenen die altijd onderweg zijn. Van college naar de bibliotheek, dat ene koffietentje, de sportschool, bijbaan, het café of een date.

Binnen hun assortiment vind je jeans, chino's, T-shirts, longsleeved shirts en hoodies. De designs van de collecties hebben duidelijke verwijzingen naar de Amerikaanse sports- en collegewear. Het merk doet veel ideeën op door te kijken naar de mode en trends op de Amerikaanse campussen. De looks van Amerikaanse studenten gelden als inspiratiebron voor de collecties. Stylisten van het merk vertalen de trends vervolgens naar een breed assortiment casual kleding met originele prints, logo's en teksten. Zo zorgt America Today voor een interessante mix aan stijlen die goed aansluiten bij de wensen van jongeren.

Welke items staan er op jouw wishlist?

Redactie

Redactie

Top